Drastična promjena

Novi izgled kćeri Bena Afflecka: Zamijenili bi je za dječaka, a ne odvaja se od kćeri Jennifer Lopez

Foto: Reuters/Pixsell
1/30
17.02.2024.
u 11:37

Ben Affleck prošetao je Los Angelesom s kćeri Seraphine, a svi su komentirali njezinu drastičnu promjenu imidža.

Američki glumac Ben Affleck prošetao je ulicama Los Angelesa u društvu svoje 15-godišnje kćeri Seraphine i njezine vršnjakinje Emme koja je inače kći Benove supruge Jennifer Lopez. Affleck se s djevojkama uputio u kupovinu, a mnogi su primijetili da je Seraphina drastično promijenila imidž. Tinejdžerica je obojila kosu u ružičasto, ošišala se na kratko, a mnogi svjetski mediji prokomentirali su kako nosi odjeću namijenjenu muškarcima. 

Njezin novi imidž izazvao je gomilu reakcija na društvenim mrežama, a odnos između Emme i Seraphine sad se ponovno našao pod povećalom javnosti. O kćeri Jennifer Lopez također se puno pisalo i nagađalo o njezinu izgledu i načinu odijevanja te je na račun toga dobivala negativne komentare, a dugo se nagađalo je li ova djevojka transrodna s obzirom na to da je često viđena u također 'tom boy' stilu odijevanja. 

Takva nagađanja prekinula je sama Jennifer Lopez koja je prošle godine, kada joj se kći pridružila na jednom od njezinih nastupa, otkrila da joj se obraća koristeći rodno neutralnu imenicu „oni“. Iz tog razloga sada se njihovi obožavatelji pitaju izjašnjava li se tako i Seraphina. Iako je i ranije preferirala odjeću za muškarce, obožavatelji tvrde kako je prijateljstvo s Emmom imalo veliki utjecaj na nju, njezino ponašanje i imidž. Izvor blizak slavnom paru potvrdio je za američke medije kako su se njihove kćeri jako zbližile s obzirom na to da njeguju isti stil odijevanja i zbog toga što se navodno obje definiraju kao nebinarne, odnosno rodno neodređene osobe. Seraphinini roditelji se za sada nisu oglasili o tome. 

 

Foto: Profimedia

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, filmska zvijezda Ben Affleck tijekom intervjua 2021. godine u televizijskom showu The Howard Stern rekao da se osjećao "zarobljenim" u braku s Jennifer Garner (49) i vjeruje da je upravo radi toga počeo piti. Također je priznao da je oklijevao oko ponovnog pokretanja svoje veze s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez (52), piše Daily Mail.

1/10

Ben je 2018. otišao na rehabilitaciju od alkoholizma, a službeno se razveo s bivšom suprugom u lipnju 2015., samo jedan dan nakon njihove 10-godišnje godišnjice. Par je u braku dobio troje djece: kćeri Violet i Seraphinu Rose Elizabeth te sina Samuela. "Jedan od razloga zašto sam počeo piti bio je zato što sam bio zarobljen" rekao je te dodao: "Mislio sam da ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam bio sretan. I ono što sam činio svaku večer je bilo to da sam popio bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo da nije rješenje za naš brak". "U konačnici, pokušavali smo jer smo imali djecu, ali oboje smo osjećali da ne želimo da naša djeca misle da ovako izgleda brak", rekao je.

VIDEO: Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro...'

Komentara 1

Avatar Striborski
Striborski
15:33 17.02.2024.

Kad podbaciš kao roditelj ... .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije