Zašto je to učinio?

Novi miljenik žena i seks-simbol odlučio se na drastičnu promjenu, a ovo su reakcije obožavateljica

Foto: Instagram
1/8
07.07.2021.
u 13:45

Damiano David objavio je fotografiju na kojoj je pokazao svoju novu frizuru.

Do prije dva mjeseca izvan Italije pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga grupa Måneskin bili su potpuno anonimni izvan svoje domovine, a sada su njihove pjesme na vrhovima glazbenih ljestvica diljem  svijeta i broj njihovih obožavatelja raste iz dana u dan, a na društvenim mrežama imaju 4.8 milijuna pratitelja. Zvijezda benda bez ikakve sumnje je Damiano David koji je preko noći postao novi seks - simbol i obožavateljice diljem svijeta svaki dan čekaju na njegovu novu objavu, a Instagram story koje je zadnje podijelio obožavateljice je iznenadio.

Ovaj 22-godišnjak iz Rima odlučio se na promjenu imidža i novi frizuru koja je podijelila njegove obožavateljice. Nova kraća frizura dijelu obožavateljica nije se baš svidjela i dale su to do znanja na društvenim mrežama. - Damiano se ošišao, ja ću umrijeti! Što je napravio s kosom, zašto je ovo napravio? Što ti se dogodilo Damiano, čemu to? OMG! Što si to učinio - bili su neki od vapaja njegovih pratiteljica koje nisu mogle doći k sebi zbog njegove promjene imidža. Ipak, više je bilo onih koje su oduševljeno komentirale ovu promjenu. - Ne znam za vas, ali aj obožavam novu Damianovu frizuru. On je zgodan s bilo kojom frizurom i sve mu dobro stoji. Genijalno mu stoji - pisale su obožavateljice.

Foto: Instagram

Damiano je uoči nastupa na Eurosongu objavio kako je u vezi i potvrdio je da je njegova djevojaka talijanska influencerica i manekenka Giorgia Soleri. David je objavio fotografiju s Giorgijom na Instagramu i napisao: Nakon skoro četiri godine, napokon to možemo reći, zar ne?

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:58 07.07.2021.

Uvijek je sexy, sve mu dobro stoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije