miss universe

Novoj miss Universe Nataliji Prici idol je Jadranka Kosor

natalija prica (1)
Foto: pixsell
1/14
03.07.2011.
u 20:15

Nataliju više zanima učenje i polaganje ispita od večernjih izlazaka, već dulje vrijeme sretno je zaljubljena i divi se uspješnim i jakim ženama

Samo nekoliko sati nakon što je od Lane Obad naslijedila lentu i krunu Miss Universe Hrvatske, lijepa Natalija Prica došla je na svoj prvi razgovor kao misica. Buduća stomatologinja iz Zagreba u subotu nakon izbora nije tulumarila jer, kaže, nije tip za lude izlaske i zadnjih mjeseci večeri više provodi učeći no zabavljajući se.

Još dva ispita!

– Moram priznati da sam bila u šoku kad su me proglasili pobjednicom jer bilo je toliko lijepih cura – još uvijek prebirući dojmove priča 22-godišnja Zagrepčanka. Hodanje u visokim potpeticama, badićima i večernjim haljinama svladala je još prije šest godina kada se počela baviti manekenstvom. – Od dosta djevojaka sam čula samo pozitivna iskustva s ovog izbora i zato sam se prijavila – priča Natalija, ne skrivajući oduševljenje glavnom nagradom – četverogodišnjom stipendijom Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta.

– Sigurno ću to iskoristiti, pa to je bolje nego da sam dobila automobil koji je potrošan i za koji bih morala plaćati kazne za nepropisno parkiranje – objasnila je nova Miss Universe. Marljiva studentica opisuje se kao uporna i svestrana osoba, što potvrđuju brojni hobiji od kojih joj je najomiljeniji ples, i to latinoamerički i standardni plesovi.

– Vježbanje u teretani i plesanje me opušta, a dobar film u kinu je moj savršen izlazak – govori Natalija, zagonetno se osmjehujući na pitanje vodi li možda dečka u kino. – Hm, preskočila bih to pitanje – pokušala je zaobići odgovor i na kraju ipak priznala kako je zaljubljena već dulje vrijeme, ali ime svog odabranika zadržat će za sebe.

– Povjerenje i osjećaj sigurnosti bitni su mi faktori u vezi i, naravno, obostrana ljubav – kaže Natalija. Prije no što počne s ozbiljnim pripremama za svjetski izbor ljepote Miss Universe 2011. koji će se održati u Brazilu 12. rujna, Natalija želi riješiti zadnja dva ispita na četvrtoj godini stomatologije. – Za dva dana imam jedan ispit i ne preostaje mi drugo nego da probdijem ove dvije noći – s uzdahom kaže nastavljajući:

Lijepa feministkinja

– Iako je težak fakultet, opet bih ga odabrala jer su mi mama i teta stomatologinje i oduvijek sam sanjala o tom pozivu. Jakim ženama oduvijek se divi jer one puno više ulože u svoj uspjeh od muškaraca i zato je njen idol naša premijerka Jadranka Kosor.

– Voljela bih je upoznati, zbilja se divim njenoj snazi, moj je idol – kaže Natalija.

Ključne riječi

Komentara 103

SI
silversurfer22
12:00 04.07.2011.

...tuka...

Avatar Ledeni
Ledeni
15:14 04.07.2011.

A šta se vi gabori javljate?

DU
Deleted user
11:49 04.07.2011.

bidna,izija joj šanpon mozak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije