Održat će im lekciju

Nutricionistica je razočarana ponašanjem kandidata u 'Životu na vagi': Bacate hranu? Vi ste stručnjaci?

Foto: RTL
1/5
13.10.2022.
u 14:50

Veliki izazov ove emisije je i suočavanje sa strahovima pa će se tako Dalibor suočiti s jednim od svojih najvećih strahova – psom, a u tome će mu pomoći stručnjakinja za terapiju pasa Ana Odak.

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidate očekuje pregršt iznenađenja, neki će pobijediti svoje najveće strahove, a naći će se u ciklusu u kojem će tema biti stres, piše RTL.  Jedan od današnjih gostiju koji će doći u posjet kandidatima je i urednik sportskog redakcije RTL-a Antonio Vuksanović. On će s kandidatima odraditi licitaciju za sprave koje će ovaj ciklus koristiti u teretani. Ni ova emisija neće proći bez treninga, a treneri Edo i Maja će obaviti i poseban razgovor s Daliborom i Filipom.

Veliki izazov ove emisije je i suočavanje sa strahovima pa će se tako Dalibor suočiti s jednim od svojih najvećih strahova – psom, a u tome će mu pomoći stručnjakinja za terapiju pasa Ana Odak. Filip je dosad s dosta poteškoća odrađivao treninge, ali ovaj put je s trenericom Majom napravio odličan trening i kao nagradu će dobiti poseban videopoziv koji će ga rasplakati. Kandidatima će nutricionistica Martina Linarić održati predavanje o prehrani, a neće skrivati koliko je ljuta i razočarana kada iz odgovora kandidata shvati da još nisu ništa naučili o zdravoj prehrani te da hranu bacaju u smeće.

- Slažete sami sebe jelovnike? Bacate hranu? Vi ste postali stručnjaci? - ljutito će ih upitati Martina, a kad čuje odgovore neće joj biti drago.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđihtvrdnji kojima je obmanjivao javnost

 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beyonder
16:59 14.10.2022.

Molim vas da prisile ovoga genijalca da otkrije na koji način je pobijedio bolest leukemiju da se ostali ljudi počnu liječit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije