Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je kriv?

Obitelj Meghan Markle odlučila otkriti skrivene činjenice o njihovom odnosu s vojvotkinjom

FILE PHOTO: Meghan, Duchess of Sussex
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/11
01.05.2023.
u 07:00

Otac i polusestra i polubrat vojvotkinje od Sussexa pred televizijskim kamerama su odlučili zajedno ispričati svoju priču o odnosu s Meghan

Samo nekoliko dana prije krunidbe, obitelj Meghan Markle okupila se za ekskluzivni intervju s Taylorom Auerbachom iz Channel 7,u kojem su otkrili do sad neviđene snimke i detalje iz života 41- godišnje vojvotkinje. Intervju je uključivao razgovor s Meghaninim ocem Thomasom (78) i polubraćom Samanthom (58) i Thomasom Jr. Markle (56). Iako su u najavi emisije koja izlazi u nedjelju otkriveni samo neki detalji intervjua, bili su dovoljni da privuku iznimnu pažnju javnosti.

- Oni su loši jedno za drugo, to je toksična veza – kazala je Samantha. Mediji su već ranije pisali o nesuglasicama unutar obitelji, pa čak i o Samanthinoj tužbi protiv Meghan nakon njenog intervjua s Oprah Winfrey. Polusestra joj zamjera to što se udaljila od obitelji, a prema njoj, njihov otac je zaslužan za Meghanin uspjeh. - Da nije bilo tate, ona bi još uvijek bila konobarica – požalila se Samantha, ali Thomas je ostavio dojam kao da je on taj koji je kriv za zahlađenje odnosa s Meghan.

- Kako mogu ovo popraviti – tužno se zapitao Thomas. Time je potvrdio da postoje nesuglasice između njega i vojvotkinje, ali i da ima želju razriješiti ih, što nije slučaj kod Samanthe, a ni kod njenog brata Thomasa Juniora. - Nećemo nestati. Ovo će sve promijeniti – odlučno je rekao Thomas i time dao do znanja da će u intervjuu otkriti do sada skrivene činjenice o odnosu unutar obitelji. Nadalje, novinar Taylor je rekao da je ovo posljednji intervju ikad za obitelj Markle, što može značiti da će obitelj napokon stati na kraj spekulacijama te u cijelosti ispričati svoju stranu priče. Osim nekoliko izjava obitelji, u najavi su kratko prikazane do sad neviđene snimke mlade vojvotkinje.

Objavljen je video s Meghanine maturalne večeri na kojoj sjedi u kabrioletu u predivnoj maturalnoj haljini s tijarom na glavi, uz komentar da su je proglasili kraljicom maturalne večeri. Zatim su prikazane njene slike iz djetinjstva te video na kojem pleše koreografiju s plesnom skupinom. Nije bilo zajedničkih obiteljskih snimaka, ali prema medijima, Meghan i Samantha nisu bile bliske tijekom odrastanja, a njihov odnos se dodatno pogoršao nakon što je Meghan prohodala s Harryjem.

Naime, Samantha je tužila vojvotkinju za klevetu i tražila 75 tisuća dolara zbog toga što je u knjizi “Finding Freedom”, u čijem stvaranju je sudjelovala, navodno je omalovažava Samanthu zbog gubitka skrbništva nad svojom djecom i prikazala je kao roditelja koji ne brine o svojoj djeci (prema New York Postu). Sud je presudio u korist Meghan te je tužba odbačena, prenio je BBC.

VIDEO Marija Šerifović: 'Punih 20 godina posjećujem psihoterapeuta'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije