emotivna poruka

Obitelj se oprašta od unuka Roberta De Nira, mladićeva majka: 'Moje srce je zauvijek slomljeno'

New York: Premijera filma Joy
Foto: Dennis Van Tine/Geisler-Fotopress
1/12
04.07.2023.
u 08:37

Nakon što se od unuka na društvenim mrežama oprostio slavni glumac Robert De Niro, sada je to učinila i njegova kćer i majka preminulog mladića Drena De Niro.

Velika tuga zadesila je obitelj slavnog glumca Roberta De Nira (79). Njegov unuk Leonardo de Niro Rodrigez (19), sin njegove najstarije kćeri Drene, preminuo je, a tužnu vijest na društvenim mrežama otkrila je upravo njegova majka. Nakon nekog vremena oglasio se i sam glumac te na ovaj način oprostio od unuka na društvenim mrežama. 

- Izrazito sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Cijenimo izraze sućuti od svih. Molimo vas za privatnost kako bismo ožalostili gubitak Lea - kazao je za američke medije. 

Leonardova majka na društvenim je mrežama uz vijest o smrti svoga sina objavila i emotivnu poruku. 

VEZANI ČLANCI:

 - Moj lijepi slatki anđele. Voljela sam te bez riječi i opisa od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Voljela bih da sam sada s tobom. Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti širiti ljubav i svjetlost koju si me natjerao da osjetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i voljela bih da te ta ljubav mogla spasiti. Neopisivo mi je žao. Počivaj u miru i vječnom raju dragi moj dječače - napisala je tada, a sada se ponovno javila s drugom fotografijom sina.

Uz crno bijelu fotku na kojoj je Leandro odlično raspoložen, napisala je:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

- Jedva mogu pisati od suza, ali me poruke, pozivi, ljubav prijatelja i obitelji drže na životu. I dalje nisam odgovorila, ali sam zahvala na tome. Ništa od ovoga što se dogodilo nije pošteno i srce me boli na način na koji nikada nisam mislila da je moguće dok još uvijek dišem. Leo, moja ljubavi, volim te jednako kao i prvog dana kada sam te držala u rukama - napisala je pa nastavila:

- Isti čovjek koji nas je pokupio iz bolnice kad si se ti rodio, odvezao nas je u pogrebno poduzeće gdje sam te dotaknula i držala posljednji put.

U objavi je otkrila da i dalje ne može vjerovati u ono što se dogodilo.

- Bio si dobrota, prihvaćanje i ljubav i ne mogu vjerovati da je išta od ovoga stvarno. Ti si sve učinio podnošljivim i svaki teret lakšim. Nisi zaslužio ovako umrijeti, ali mogu samo vjerovati da je Bogu trebao jak i moćan anđeo u njegovoj vojsci. Čuvam te svakog trenutka u svom srcu i sjećanju sve dok ponovno ne budemo zajedno. Moje srce je zauvijek slomljeno. Ja, tata i tvoja obitelj te volimo - poručila je.

Podsjetimo, kćer slavnog glumca sina Leonarda dobila je 2003. godine s kiparom Carlosom Mareom. Leonardo se također bavio glumom, kao i njegov djed, a najpoznatija mu je uloga bila u filmu 'Zvijezda je rođena'

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu situaciju koju je imao s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije