Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON RASKIDA S TINOM

Očajni Tiago se okrenuo vjeri: 'Žao mi je što sam konzumirao brak, a nije bio pravi'

Foto: RTL
1/7
07.06.2024.
u 15:46

– Nepoznavanje Svetoga pisma definitivno je nepoznavanje Krista. Ovo je nešto što ne 'spominjete' samo zbog pogleda, već nešto po čemu treba živjeti i nije iznenađenje što sam skrenuo s toga tijekom eksperimenta, priznao je sudionik showa 'Brak na prvu'

Sudionik ''Braka na prvu'' Tiago u RTL-ovu sociološkom eksperimentu bio je u braku s Tinom. Iako su svoj odnos odlučili nastaviti i nakon snimanja, njihovi planovi ubrzo su naišli na, kako se zasad čini, nepremostivu prepreku. Naime, Lovre i Tina otkrivaju da je Tiago od nje tražio odnos utroje, dok on tvrdi suprotno, odnosno da je Tina bila inicijatorka te ideje. Uslijedio je javni rat između bivših supružnika u kojem se Tiago posuo pepelom zbog, kako kaže, vlastite iluzije ljubavi, a u najnovijem razgovoru za RTL.hr progovorio je o svom odnosu s Bogom.

– Nepoznavanje Svetoga pisma definitivno je nepoznavanje Krista. Ovo je nešto što ne ''spominjete'' samo zbog pogleda, već nešto po čemu treba živjeti i nije iznenađenje što sam skrenuo s toga tijekom eksperimenta. Nažalost, moja slaba vjera, sigurno. Imati odgovornost znači pogledati u sebe i shvatiti učinjene pogreške kako biste učili iz toga – započeo je Brazilac i dodao: – Ali, prodati priču o trojcu kako biste izbjegli stvarnu činjenicu prekida i to ne samo sami nego i pomogli u širenju laži, stvarno je nešto suludo, zapravo, super mudro – kazao je.

GALERIJA: Razočarani Tiago uzvratio na Tinine komentare: 'Ne želim više nikada vidjeti tu osobu'

1/12

U nastavku je priznao u čemu je najviše zgriješio: – Bio sam zaslijepljen najvjerojatnije bračnim životom u krevetu prije bračnih zavjeta u crkvi, tako da sam mogao shvatiti kako sve što sam učinio prije službenog sklapanja braka – nije najispravnija stvar. Ovo je bila moja najveća greška i, nažalost, imat će posljedice na njezin život i moj također. Ali živiš i učiš... Barem znam da sam bio iskren i sada moram upamtiti što sam naučio i sačuvati se za buduću ženu. I dalje vjerujem u pravu ljubav kakvu imaju moji roditelji koji su prošli prosinac proslavili 40. godišnjicu braka – rekao je shrvani natjecatelj.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Tiago je nakon raskida s Tinom izjavio kako nije siguran je li ikad bio zaljubljen u nju te da svoju bivšu partnericu više nikad ne želi vidjeti. Raspad veze Tine i Tiaga započeo je nakon Lovrinih tvrdnji o eksplicitnom sadržaju njihovih razgovora: – Čuo sam da je čovjek tražio trojac s curom s kojom je kao u ozbiljnoj vezi. Ja jesam malo lud, divlji, blesav..., ali sam malo previše konzervativan i na te stvari sam alergičan. Što se toga tiče, stvarno sam staromodan da ne mogu biti staromodniji – rekao je Lovre.

Tiago je ipak odlučio iznijeti svoju stranu priče i za RTL je rekao kako ga je iznenadilo što je Tina stvorila lažnu priču kako bi ga napala. – Širiti glasine među kandidatima da me prikaže kao lažljivca ili stvarno prljavu osobu kada zna kako sam je svakodnevno tretirao u toj kući od prvog dana. Ona zna da se trudim stvoriti život u Hrvatskoj i da sam ovdje već šest godina – zašto lagati o nečemu tako ozbiljnom, tako jakom kao ovo i još uvijek širiti tu laž drugim kandidatima u eksperimentu?! – pitao se Tiago. Na svoje komentare dobio je Tinin ekspresni odgovor: "Napad je najbolja obrana."

"Nije bilo samo tada za moj rođendan nego i poslije vjenčanja s jednom osobom iz ekipe. Fuj. Uvijek u zezanciji, naravno. Štedjela sam ga u showu i štedim ga još izvan showa. Zato sam i mislila suzdržati se od intervjua, ni u showu nisam sto posto rekla svoje istine. Sve pakiram nešto, za koga? Toliko o djetetu koje tek treba postati muškarac i znati podnijeti posljedice svojih akcija",  napisala je, između ostaloga, Tina na Instagramu.

VIDEO: Maja Šuput zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije