Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mostovi života'

Dvije obitelji sada su pred najvećom kušnjom: On je konzervativan, a ona ignorira majčine savjete

Foto: Nova TV
1/13
07.06.2024.
u 14:12

Studentica Doga izrasla je u prekrasnu, ambicioznu djevojku koja sanja o uspješnoj karijeri u stomatologiji, sve zahvaljujući nesebičnoj ljubavi svoje majke. Majka Kivilcim direktorica je škole koja je godinama svoj život posvetila stvaranju svijetle budućnosti za svoje kćeri.

U ponedjeljak, 10. lipnja Nova TV donosi još jednu tursku hit seriju 'Mostovi života', priču o sudaru tradicije i suvremenosti, u čijem su središtu Doga i Fatih, dvoje mladih ljudi čije ljubavno putovanje donosi sa sobom niz izazova. Na jednoj strani stoji razvedena Dogina majka, borac za stabilnost i sreću svoje obitelji u suvremenom svijetu, dok se s druge strane nalazi tradicionalna turska obitelj, čvrsto povezana s tradicionalnim običajima i uvjerenjima.

Studentica Doga izrasla je u prekrasnu, ambicioznu djevojku koja sanja o uspješnoj karijeri u stomatologiji, sve zahvaljujući nesebičnoj ljubavi svoje majke. Majka Kivilcim direktorica je škole koja je godinama svoj život posvetila stvaranju svijetle budućnosti za svoje kćeri. No, taj svijet se neočekivano urušava kada sazna za Doginu odluku da je trudna te se planira udati za kontroverznog Fatiha. Dok se majka suočava s miješanim emocijama, Doga, svjesna rizika i promjena koje donose njezine odluke, vodi se snagom svog srca i odlučuje kročiti svojim putem, ignorirajući majčine savjete i ne osvrćući se na osude okoline.

VEZANI ČLANCI:

Složena ljubavna situacija djevojke Doge, dodatno će zakomplicirati sukobi vrijednosti između njezine nove obitelji i majke koja je već prošla kroz razvod. Smatrajući da budući zet nije najbolji Dogin izbor, podrška svom djetetu bit će njezin najveći izazov te u početku daje sve od sebe kako bi nagovorila kćer da prekine vezu s Fatihom.

FOTO Knoll se uskoro vraća na tribine! Pogledajte neka od najboljih izdanja zanosne navijačice vatrenih

1/27

S druge strane, Fatihu su duboko ukorijenjene konzervativne vrijednosti, koje mu je usadio njegov otac Abdullah, autoritativni vođa obitelji. Abdullah je čvrstog karaktera i očekuje da se članovi obitelji podrede njegovim željama. On inzistira da svi njegovi sinovi žive pod istim krovom, unatoč tome što su već oženjeni i imaju vlastite obitelji, zadržavajući tako čvrstu kontrolu nad njihovim životima. Serija kroz vrtlog emocija naglašava važnost prihvaćanja različitosti i poštovanja tuđih uvjerenja, ističući kako ljubav može prevladati čak i najdublje podjele.

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije