Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR MEŠTROVIĆ:

'Od svih stvari u životu najviše sam se bojao promjena'

05.07.2024.
u 13:05

Još kao učenik zagrebačke V. gimnazije, prijavio se na audiciju za novinara zagrebačkog Radija 101 i to je zapravo bio početak karijere voditelja. Završio je Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a po struci je profesor filozofije i komparativne književnosti. Početkom 1990. počeo je raditi na Trećem programu Hrvatske televizije, tadašnjem Z3. Ipak, obilježilo mu je karijeru vođenje, pa onda i uređivanje emisije “Dobro jutro, Hrvatska” još od, sad već daleke 1992. godine. Suprug je gospođe Senke i roditelji su dvoje djece.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?