Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolega objavio

Odala ju je fotografija: Gotovo tri mjeseca nakon poroda Iva Šulentić se vratila na posao

Foto: HRT
1/9
09.09.2023.
u 08:00

Kolega Ivan Vukušić (42) objavio je na svojim društvenim mrežama fotografiju iz lifta u zgradi HRT televizije, a na kojoj su njih dvoje

Voditeljica Iva Šulentić (40) 14. lipnja rodila je djevojčicu, a mjesec dana nakon objavila je i prve fotografije svoje kćeri s kojom je u srpnju posjetila i izložbu. 

A nakon što je gotovo tri mjeseca provela s djevojčicom, čini se kako se voditeljica vratila na posao na HRT televiziju. Naime, kolega Ivan Vukušić (42) objavio je na svojim društvenim mrežama fotografiju iz lifta u zgradi HRT televizije, a na kojoj su njih dvoje, zajedno s još jednom kolegicom.

Foto: Screenshot

Uz fotografiju je napisao da zajedno rade već 10 godina. On je bio u odijelu, dok je novopečena majka bila u crnim širokim hlačama i bijeloj košulji. Šulentić i Vukušić već godinama vode glazbeni show 'The Voice', a već su počeli i sa snimanjem nove sezone koju ćemo ove jeseni gledati na HTV-u.

VEZANI ČLANCI

Na porodiljni dopust je otišla početkom svibnja i tada se zahvalila cijeloj redakciji "Kod nas doma" .  - Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju i junacima priloga koji su svoje priče podijelili s nama i inspirirali nas na toliko razina. Društvo divnih ljudi i radost obavljanja posla kojeg obožavam. Zahvalna do neba! Hvala što nas pratite i što ste naši! Ljubav i divnost pregolema. Baš smo u tom studiju kod nas doma! Zato, još malo gledajte Barbaru Kolar, Martinu Validžić i Danijela Despota u @kodnasdoma_hrt , a ja ću sad malo bit - kod sebe doma! - napisala je tada Iva na Instagramu.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, skroz sam bio dezorijentiran uoči jedne emisije

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Marko
Marko
11:38 09.09.2023.

Velika je to vijest.Jel to ona što je tulila na dočeku nogometaša iz katara?

BI
Biouskoli91
08:35 09.09.2023.

Da, bas pohvalno. Bebu od 3 mjeseca ostaviti tko zna tkome, za vratiti se vec na posao. To su te 'zapadne' vrline.

BT
Branko_Trol
12:00 09.09.2023.

Iva dobrodosla nazad. Dok te nije bilo imao sam zatvor a sad kad opet budem svakodnevno vidao tvoje prekrasno lice probava ce mi itekako raditi. Hvala ti na tome kraljice ❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije