Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV IZBOR

Odlučili ste: najljepša televizijska voditeljica je Ivana Paradžiković

Ivana Paradžiković
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/6
08.02.2017.
u 17:34

– Sada znam zašto je telefonski račun mame Vesne ovaj mjesec toliki – sa smiješkom nam je komentirala Ivana Paradžiković svoju pobjedu.

Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica magazina Provjereno Nove TV, najljepša je hrvatska voditeljica prema glasovima čitatelja portala Vecernji.hr. Ivana je u anketi koja je trajala tjedan dana osvojila 2097 glasova, ili 29,30 posto.

Druga je Tatjana Jurić s HRT-a, za koju je glasalo 1406 čitatelja, ili 19,65 posto. Na trećem je mjestu Antonija Stupar Jurkin s RTL-a, koja je po ukusu 773 čitatelja, odnosno 10,80 posto. Četvrta je Mia Kovačić s Nove TV sa 732 glasa, a peta HRT-ova Jelena Glišić sa 663 glasa.

– Sada znam zašto je telefonski račun mame Vesne ovaj mjesec toliki – sa smiješkom nam je komentirala Ivana Paradžiković svoju pobjedu. Oni koji je najbolje znaju, a to su kolege u redakciji, opisuju je kao “ustrajnu u svom cilju”.

Osebujan modni stil

– Kažu: “Kad ta za nešto zapne, ne pušta, najbolje ti se odmah predati” – dodala nam je Ivana, čije su odjevne kombinacije nepresušan izvor zabave kolegama. Opisuju ga, kaže, kao osebujan.

No, ipak joj je najveće zadovoljstvo uspjeh njezina magazina Provjereno.

Zbog njega joj često na ulici prilaze nepoznati ljudi i stišću joj ruku te čestitaju na poslu koji obavlja.

– Nakon toliko godina više ne tražimo mi teme nego one pronalaze nas. Gledatelji nam se obraćaju s povjerenjem jer smo nakon toliko godina izgradili kredibilitet i znaju da ćemo se izboriti za njihova prava te da su nam bitni. Mjesta za poboljšanje uvijek ima – Provjereno može služiti kao korektiv, no građani moraju imati povjerenja i u institucije – ponosno nam je kazala Ivana Paradžiković.

>>Ivana Paradžiković: Gledatelji su ti zbog kojih živimo posao

>>Biramo najljepšu TV voditeljicu, glasujte u anketi!

Komentara 10

Avatar Mihael1
Mihael1
17:51 08.02.2017.

👍Kao da sam ja birao!

DU
Deleted user
17:55 08.02.2017.

Slažem se sa izborom

BR
Brzzi85
08:36 09.02.2017.

Meni već dugo najljepša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije