želi zgodnog Hrvata

Odvjetnica hrvatskih korijena traži ljubav u brazilskom realityju, bila je upletena i u najveći skandal

Foto: Instagram
1/5
30.08.2023.
u 13:00

Karen Bacic je rođena u Sao Paolu, a njezina obitelj u Brazil je stigla iz Hrvatske. Iako se bavi ozbiljnom profesijom Karen je privatno prava partijanerica i ne propušta priliku za dobru zabavu

Karen Bacic (33) odvjetnica je hrvatskog porijekla koja je pažnju javnosti privukla u brazilskoj inačici reality showa 'Brak na prvu' (Love is Blind). Bacic je rođena u Sao Paolu, a njezina obitelj u Brazil je stigla iz Hrvatske. Iako se bavi ozbiljnom profesijom Karen je privatno prava partijanerica i ne propušta priliku za dobru zabavu.

- Nikad ne propuštam partije jer volim tulumariti svaki vikend - rekla je Karen na predstavljanju uoči nove sezone showa.

U showu su je stručnjaci spojili s natjecateljem Valmirom, a njihov "brak" prekinut je nakon samo dva tjedna. Karen je tvrdila da ju je 3 dana nakon njihova "braka" Valmir zamolio da napusti njegov dom. Karen je tada izjavila da se zbog svega osjećala poniženo pa je odlučila prekinuti, a on je rekao da ne želi živjeti nesretan život s njom. Brazilski mediji ovaj rasplet situacije prozvali su ‘najskandaloznijim trenutkom treće sezone showa'.

Foto: Instagram

Prije Valmira, ova odvjetnica se zbližila i s kandidatom Italom Antonellijem, a kad je Valmir čuo Itala kako hvali Karen odlučio je krenuti u akciju i odmah ju je zaprosio. - Nisam ovdje zbog prijateljstva, ovdje sam zbog braka-  rekao je Valmir kojeg nisu najbolje prihvatile Karenine prijateljice. 

VEZANI ČLANCI:


Inače, Karen je i zvijezda društvenih mreža, a samo na Instagramu prati je više od 225 tisuća ljudi. Jednom prilikom izjavila je i da bi voljela naći muškarca hrvatskog porijekla, no potraga za 'Gospodinom Savršenim', čini se, još je uvijek u tijeku. 

VIDEO Omiljeni TV kuhar Melkior Bašić otkrio Nevenu Ciganoviću zanimljive detalje o svojem životu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije