promjena tv programa

Omiljena serija neće se prikazivati tijekom idućih tjedana, evo koji je razlog tome

Foto: RTL
1/23
18.12.2023.
u 18:45

Omiljena serija 'San snova' tijekom nekoliko idućih tjedana neće se prikazivati. Uz blagdansku pauzu, tome je razlog i nadolazeće rukometno prvenstvo koje prenosi RTL.

Iza nas je treća adventska nedjelja, a najljepše vrijeme u godini, kako mnogi vole tepati prosincu, dobro se zahuktalo. U nedjelju je Badnjak, a Božić je dan kasnije. Upravo za ovo vrijeme jedna je domaća televizija odlučila prilagoditi svoj program kako bi gledatelji mogli gledati više filmova i kako bi se dodatno stvorio blagdanski ugođaj. Uz one blagdanske tematike, tu su i klasici te razni drugi zabavni programi.

Naime, RTL mijenja svoju shemu u udarnom terminu i to na način da jedan program izbacuje. Omiljena serija 'San snova' tijekom nekoliko idućih tjedana neće se prikazivati. Uz blagdansku pauzu, tome je razlog i nadolazeće rukometno prvenstvo koje prenosi RTL. Avanture omiljenih likova i NK Croatije nastavljaju se već krajem siječnja, piše RTL. Inače, Europsko rukometno prvenstvo za muškarce održava se u Njemačkoj od 10. do 28. siječnja. 

VEZANI ČLANCI

Zbog ovih promjena došlo je i do pomicanja u satnici. Tako se omiljeni show 'Život na vagi' sada prikazuje od 20:15 sati, a informativna emisija 'RTL Direkt' u terminu od 21:30 sati. Nakon toga će uslijediti filmski program. Gledatelji će se večeras moći zabavljati uz film 'Brzina 2', u utorak je to 'Izlazeće sunce', zatim 'Opstanak'. U četvrtak i petak prikazivat će nekoliko filmova, a za vikend pripremaju prave blagdanske klasike.

Podsjetimo, show 'Život na vagi' prikazuje se od ponedjeljka do srijede, a RTL ga neće prikazivati na Božić. 'RTL Direkt' pak svoje termine ima od ponedjeljka do četvrtka. 

VIDEO Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće

 

Komentara 6

BE
Beyonder
22:30 18.12.2023.

Znači između božića i nove godine maraton repriza Sam u kući, kovrčava sue, marrly, švarceneger, onaj na aljasvi s haskijima i još par repriza

MA
majeltomoguce
21:45 18.12.2023.

Eto pa vi sad recite da molitva ne znači ništa! Ovo plod mnogih molitvi!

Avatar Make my day
Make my day
07:44 19.12.2023.

Ova kovrčava kao da se probudila iz kome iz 1980-ih i ne zna da je 2023.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije