Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Omiljena televizijska blagajnica Biba očekuje svoje prvo dijete

'14. 02. 2008. Varazdin - U gradskoj sportskoj dvorani odrzana modna revija hrvatskih kreatora Quelle Fashion.hr. Treci dan. Glumica Ana Begic.  Photo: Tomislav Miletic/24sata'
Foto: 'Tomislav Miletic/24sata'
1/4
24.09.2010.
u 21:33

Zagrebačka glumica Ana Begić uskoro će jednu od soba u svom prostranu stanu u zagrebačkoj Trnavi u kojem već dvije godine živi sa zaručnikom Danielom Tahirijem morati preurediti u dječju sobicu.

Zagrebačka glumica Ana Begić uskoro će jednu od soba u svom prostranu stanu u zagrebačkoj Trnavi u kojem već dvije godine živi sa zaručnikom Danielom Tahirijem morati preurediti u dječju sobicu.

Trudničke mučnine u Rusiji

Vijest o Aninu blaženom stanju brzo se pronijela glumačkim krugovima. Njezini kolege potvrdili su kako je 31-godišnja glumica iz svojih životnih navika nedavno izbacila cigarete i nazdravljanje alkoholom poslije predstava zbog prinove. Tako je bilo i za nedavna gostovanja HNK u Sibiru s predstavom “I konje ubijaju, zar ne?” kad se Ana poslije predstave u kojoj glumi trenericu fitnessa Saru Malpede povlačila u hotelsku sobu zbog trudničkih mučnina i tada je bliskim prijateljima potvrdila kako je trudna. Veselu vijest ova talentirana glumica očito nije još spremna podijeliti s javnošću pa nam je odbila potvrditi da je trudna.

– Već prije godinu dana iz medija su me zvali da im potvrdim takvu vijest, i godinu prije toga dogodilo se isto. Tada sam to demantirala, a moram i sada – kratko nam je rekla inače uvijek pričljiva Ana. Dijete bi bilo još samo jedan pečat njezinoj petogodišnjoj vezi s godinu i pol mlađim Danielom koji ima diplomu Prometnog fakulteta, jer će par svoju ljubav uskoro i ozakoniti. Termin vjenčanja bilo im je teško uskladiti s Aninim poslovnim repertoarom pa su poslije dvije godine planiranja pronašli slobodan datum u listopadu ove godine.

U jednom je intervjuu prije pola godine priznala kako je već pronašla službenog fotografa i sastav za svadbeno slavlje, a sve ostalo obavit će u hodu.


Odabrala imena za djecu

– Ne zamaram se mislima o problemima, običajima, pa ni o razvodima, već samo o stvaranju obitelji s mnogo djece – izjavila je glumica tada dajući naslutiti kako bi uskoro mogla imati više posla s pelenama nego s kazališnim probama. Kad se to dogodi, Ana će se sigurno posve moći osloniti na svog Daniela za kojeg kaže da je jedini može spustiti na zemlju.

– Super nam je i stvarno me uspio skužiti. Mi se iznova zaljubljujemo jedno u drugo. Naša se ljubav regenerira. Ima razdoblja kada se jedno drugome popnemo na vrh glave, ali to je posve normalno – zaljubljeno je na početku godine opisivala skladan odnos sa zaručnikom. Par se poznavao deset godina prije nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Ana uvijek kaže da joj se Daniel dogodio u pravo vrijeme, baš kada joj je trebao spas u ljubavi.

Ključne riječi

Komentara 7

FI
fila
23:24 24.09.2010.

neka je sa srečom

SP
spajko
08:45 25.09.2010.

gluposti na stotine omiljenih blagajnica očekuje bebu i usput i otkaz a o tome nitko nepiše ma stvarno živi popizditilis od teksta.

Avatar drug tito
drug tito
22:07 24.09.2010.

Tko su ovi ljudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije