Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni

Oni su ljubav svog života pronašli u Životu na vagi

Foto: RTL
1/7
03.10.2018.
u 06:34

Tri su para dosad, u uvjetima koji nisu uobičajeni, pronašla srodnu dušu, a njihove veze i nakon showa ostale su sretne i stabilne.

Ljubav se često događa kada je najmanje očekujemo. Znaju to dobro i kandidati treće sezone showa “Život na vagi”.

Proteklih tjedana svjedočili smo ljubavi Filomene Roglić i Marka Kregara, a sličan scenarij odvijao se i ranije. Pobjednici prethodnih sezona iz showa su izašli znatno mršaviji, novčano bogatiji i emocionalno ispunjeniji.  

Godinu prije u showu su se zaljubili kandidati Dorian Crnković i Ivana Stapić, a svoju srodnu dušu u producentici showa “Život na vagi” u sezoni ranije pronašao je i Ivan Krolo. Ljubav se svima njima dogodila sasvim neplanirano. Dok je Ivan čekao do završetka showa ne bi li prišao Ivani koja ga je očarala na prvu,  preostala dva para nisu gubila vrijeme. Već nakon nekoliko dana boravka u kući 31-godišnja Filomena i 28-godišnji Marko shvatili su da ih veže više od prijateljstva. U svojoj romansi uživali su nepunih mjesec dana, a onda je sudbina njihovu ljubav odlučila staviti na test. 

Filomena je iznenada napustila show, dok je Marko i dalje u borbi za glavnu nagradu.

– Bilo mi je jako teško kad sam ispala. Prvenstveno mi je bio šok jer sam puno toga riskirala zbog showa, a naravno da mi je šok bio i zbog Marka koji mi je bio velika podrška. Puno smo razgovarali u kući i shvatili da se odlično nadopunjujemo. Kad izađe, sve će biti kao i do sada – dodaje Makaranka. 

Prepreku u odnosu sa simpatičnim Zagrepčaninom ne vidi ni u udaljenosti koja ih dijeli.

– Uvijek postoji način da on dođe u Makarsku ili da ja dođem u Zagreb. Bitno je da se volimo, poštujemo i podupiremo i onda možemo sve – kaže Filomena. 

Bajkoviti ljubavni rasplet nakon pobjede u showu na svojoj koži doživio je i Ivan Krolo. Iz rodnog Splita preselio se u Zagreb gdje danas živi s djevojkom Ivanom.

- Za sada nam je odlično i ne bih ništa mijenjao – govori zaljubljeni Krolo koji o konkretnim planovima za budućnost još ne razmišlja. – Siguran sam da je ona žena mog života, a hoćemo li se ikada vjenčati ili ne, to mi nije bitno – iskren je Splićanin. 

Da se unutar showa doista stvaraju čvrste i stabilne veze, svjedoči i primjer Doriana i Ivane koji  trenutačno svoj odnos održavaju na relaciji Zagreb – Split.

- Viđamo se svaki vikend, a kad smo zajedno, šećemo se, vozimo bicikl, trčimo – otkriva Dorian i ne skriva koliko uživaju u zajedničkim trenucima uz veliki osmijeh na licu, i to ne samo zbog izgubljenih kilograma već i zbog bezuvjetnog oslonca koji su jedno u drugome pronašli. 

Pogledajte koji parovi su pronašli ljubav u showu "Ljubav je na selu"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije