Drame kraljevske braće

Ono što će William večeras napraviti Harryju gore je od svega: Hoće li kraljevsku obitelj pogoditi novi skandal?

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/17
14.03.2024.
u 13:10

Posljednjih mjeseci svjetski mediji pokazuju veliki interes za britansku kraljevsku obitelj, a skandala im definitivno ne nedostaje.

Princ Harry trebao bi se danas, 14. ožujka, javiti putem videopoziva na događanje koje je organizirano kako bi se odala počast princezi Diani u Londonu. Riječ je zapravo o dodjeli nagrade Diana Legacy u londonskom Muzeju znanosti. Naime, na istom događaju sudjelovat će i stariji Harryjev brat William, a koliko je razdor među njima dubok, pokazuje i činjenica da se Harry neće javiti prisutnima sve dok William ne napusti muzej.

Iako će obojica biti na dodjeli nagrade, neće biti u prostoriji u isto vrijeme pa čak ni virtualno. Očekuje se da će William osobno održati govor u povodu obilježavanja 25. godišnjice dobrotvorne organizacije koja nosi ime njegove majke te će dodijeliti 20 nagrada. Princ od Walesa na dodjeli nagrada pojavit će se sam jer se njegova supruga Kate još uvijek oporavlja od operacije abdomena. Zatim će se Harry, koji živi u Kaliforniji, pridružiti videopozivom. Nespremnost braće da priznaju prisutnost jedno drugog na ovakvom događaju, još u čast njihove pokojne majke, samo dokazuje koliko je zapravo ozbiljna njihova svađa. 

Nagrada koja nosi ime princeze Diane osnovana je kako bi nastavila širiti uvjerenje pokojne princeze od Walesa da mladi ljudi imaju moć promijeniti svijet. Njena dobrotvorna organizacija vodi programe protiv zlostavljanja i programe mentorstva te odaje priznanje inspirativnom radu mladih ljudi.

 

1/39

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Dr. Tessy Ojo, izvršna direktorica Nagrade Diana, izjavila je za The Times: – Privilegij je imati potporu i princa od Walesa i vojvode od Sussexa, posebno dok obilježavamo našu 25. obljetnicu – kazala je. 

Podsjetimo, većinu svog života prinčevi su bili bliski, čak ujedinjeni zajedničkom traumom ranog gubitka majke koja je preminula u dobi od samo 36 godina u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. kada je Williamu bilo samo 15, a Harryju 12 godina. Od Harryjeva vjenčanja sa suprugom Meghan Markle 2018. godine odnosi su se među braćom samo pogoršali. 

 

VIDEO: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

 

Komentara 7

MA
marcellus
14:14 14.03.2024.

Sve je to kriva ona Harijeva

BA
Barcelona85
13:24 14.03.2024.

Mater im se okrece u grobu

TR
Tripoli
14:07 14.03.2024.

Ima jedna grupa...bolesna braća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije