Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo dijete

Operna pjevačica Martina Tomčić opet je trudna i nosi djevojčicu

tomčić
Robert Anić/Pixsell
13.10.2010.
u 19:33

– Kada su moje privatne stvari u pitanju, doista sam kruta. Barbara nije osoba koja bi se šalila s neprovjerenim stvarima pa vam, eto, priznajem da je istina. Trudna sam! – potvrdila je operna diva.

“Sanjam ja noćas da je Martina Tomčić trudna. Jutros je nazovem i, zamislite, kaže mi da je stvarno trudna i da čeka djevojčicu”, rečenica je koju je jučer ujutro Barbara Kolar, voditeljica radija Antene Zagreb, podijelila sa svojim slušateljima.

Ne bismo li provjerili Barbarine proročke mogućnosti, upit o informaciji i čestitke uputili smo na adresu naše poznate mezzosopranistice Martine Tomčić Moskaljov i dobili odgovor.

– Kada su moje privatne stvari u pitanju, doista sam kruta. Barbara nije osoba koja bi se šalila s neprovjerenim stvarima pa vam, eto, priznajem da je istina. Trudna sam! – dobro raspoložena potvrdila je operna diva simpatično odbivši dalje govoriti o svojem blaženom stanju.

Martina (35) i suprug Ženja Moskaljov (35) već imaju sina Nou, što znači i roditeljskog iskustva te su spremni za dolazak druge bebe.

U braku su sedam godina, a upoznali su se kao dvadesetogodišnjaci i odmah zaljubili. Pa iako su već tada znali da je to ono pravo, s vjenčanjem su čekali do povratka u Zagreb, kupnje stana i želje da dobiju prvo dijete.

“Rođenje Noe mi je najsvetiji trenutak u životu. Tog 26. kolovoza sam se kao osoba u potpunosti promijenila”, kazala je Martina u jednom intervjuu. Sada će to blaženstvo okusiti još jednom i svojem petogodišnjem sinu Noi podariti sestricu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
05:15 14.10.2010.

koji \"stjuped\"naslov...OPET TRUDNA...kao da je već desetak puta rodila,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije