Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danima visoka temperatura

Ornela Vištica nije ovako zamišljala ulazak u 2023.: Kakva agonija, čuvajte zdravlje

Foto: Facebook
1/7
04.01.2023.
u 10:30

"Ako mislite kao što sam mislila ja da možete pod prehladom i umorom raditi i putovati, pa se malo zaliječiti pa opet u desetu brzinu, onda vas na kraju godine dočeka teška upala", napisala je Ornela na Facebooku i otkrila da ima upalu pluća.

Glumica Ornela Vištica od 2022. oprostila se s visokom temperaturom, a u istom tom stanju ušla je i u 2023. godinu i nakon osam dana borbe s visokom temperaturom konačno se osjeća bolje. 

"Osmi dan upale pluća i dan bez temperature, treba proslaviti. Kakva agonija! Au, ako vas uhvati kojim slučajem, budite strpljivi i smireni i razmišljajte samo kako će proći, kao što sve prođe… I ako ne uspijevate spustiti temperaturu, onda je najbolje otići što prije liječniku. I ako mislite kao što sam ja, kako možete pod prehladom i umorom raditi i putovati, pa se malo zaliječiti pa opet u desetu brzinu, onda vas na kraju godine dočeka teška upala. I shvatite, nažalost, dok ležite i gledate kap po kap u infuziju, da je to jedini trenutak kad ste se nakon dugo vremena odmorili u miru. Čuvajte sebe i svoje zdravlje. Jer to je uistinu najvažnije", poručila je Ornela na Facebooku gdje su joj u komentarima njezini pratitelji poželjeli brzi oporavak, a mnogi su rekli kako su i samo nedavno bili u sličnoj situaciji. Opraštajući se od 2022. godine, Ornela je na Facebooku napisala:

"Ovaj kraj godine baš oceanski, borba s temperaturom koja nije padala zadnjih dana, infuzija koja me vratila u život i tako…
Pluća napravila preokret planova. Nek 2023, donese puno zdravlja svima, ljubavi, strpljivosti, skromnosti, sreće, želja, ljepote…pjesme  I mira.🕊Sretna 2023.!" poželjela je glumica. 

VIDEO Neutješna obitelj i prijatelji oprostili su se od Massima: Posebno je proživljavao umjetnost

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
11:37 04.01.2023.

kad je na redu Mikulićka?? ide vam dobro, Hercegovke znaju unovčiti svoje fotke ..

DU
Deleted user
11:31 04.01.2023.

Ja mislio da ljepotice ne može ništa snaći, da su otporne koliko i lijepe, no čini se nije tako .. dođi kod mene bit će dovoljno dva dana liječenja za duži period zdravlja ..

OP
Ocvali pupoljak
12:28 04.01.2023.

Ne znam što misliti o osobama koje imaju potrebu javno govoriti o svom trenutnom zdravstvenom stanju, to su privatne stvari i što mene briga za tvoju infuziju. Imam pametnijih stvari u životu o kojima trebam voditi brigu. Ali kako drugačije doci u centar paznje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije