Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORISTITE PRILIKU

Osvojite ulaznice za ULTRA Europe festival!

Ultra Europe
Foto: Promo
1/7
28.06.2018.
u 16:44

Vecernji.hr je ovom prilikom za svoje čitatelje osigurao 4 x 2 ulaznice, a sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i četvero najkreativnijih osvojit će po dvije ulaznice!

I ove se godine u Splitu od 6. do 8. srpnja održava već svima već dobro znani ULTRA Europe festival, na kojem nastupaju najveća imena elektroničke glazbe!

Jedini destinacijski festival na svijetu poseban je po tome što u sedam dana, koliko traje, posjetiteljima pruža mogućnost da, osim u vrhunskom glazbenom spektaklu, uživaju i u idiličnoj hrvatskoj obali i otkrivanju ljepota naših otoka. Split, Brač, Hvar i Vis odredišta su koja na jedinstven način povezuju glazbu i turizam te omogućuju da se posjetitelji koji u Hrvatsku dođu radi festivala ULTRA Europe zadrže gotovo deset dana.

Podsjećamo, rođendansko izdanje posjetilo je više od 120.000 ljudi pristiglih iz više od 140 zemalja svijeta. Na sedam festivalskih pozornica nastupilo je više od 140 vrhunskih svjetskih DJ-a, koji su posjetiteljima pružili više od 250 sati izvanredne glazbe, a slična priča očekuje se i ove godine.

Hardwell, Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Axwell λ Ingrosso te još mnoštvo drugih izvođača dovoljna su garancija za vrhunski provod!

Vecernji.hr je ovom prilikom za svoje čitatelje osigurao 4 x 2 ulaznice, a sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i četvero najkreativnijih osvojit će po dvije ulaznice!

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 2. srpnja 2018. godine u 12 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar 24 sata od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

Toni Kosor, Split
Danijela Šarić, Privlaka
Kristian Božić, Slatina
Maro Tudić, Zagreb

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije