Prolupali tata

Otac Michaela Jacksona krivi suprugu Katherine za smrt sina

michael jackson
Reuters
16.06.2010.
u 13:27

Joe Jackson, koji je na Michaelu i bendu „Jackson five“ zaradio milijune dolara, tvrdi da je u više navrata molio suprugu Katharine da utječe na Michaela kako bi se sam prijavio na odvikavanje.

Nepuna dva tjedna uoči obilježavanja prve godišnjice smrti Michaela Jacksona, njegov otac Joe zasuo je paljbom suprugu Katherine i i optužio je da je kriva za smrt najpoznatijeg od njihovih pet sinova!

Joe Jackson, koji je na Michaelu i bendu „Jackson five“ zaradio milijune dolara, tvrdi da je u više navrata molio suprugu Katharine da utječe na Michaela kako bi se sam prijavio na odvikavanje.

 - Posljednji put posvađali smo se u mrtvačnici. Michaelovo tijelo ležalo je na stolu. Rekao sam joj: "Da si me polušala, Michael bi sada bio živ". Ništa mi nije odgovorila. Samo je stajala i šutjela - kazao je Joe Jackson.

Tvrdi da je Michaela vidio tek nekoliko puta posljednjih mjeseci njegova života:

- Bio je slab i ispijen, kao da mu je neophodan san. U njegovim očima nije bilo sjaja. Znao sam da se mora liječiti - dodao je Joe.

Kralj popa, koji je bio navučen na lijekove protiv bolova, a preminuo je od srčanog udara koji je uzrokovao koktel lijekova za spavanje i jak anestetik propofol. U intervjuu za News of the World Joe je ponovno demantirao da je zlostavljao Michaela dok je bio mali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije