otac je pronašao

Otkrivena nova pjesma Amy Winehouse!

'British pop singer Amy Winehouse performs during the Glastonbury music festival in Somerset, south-west England in this June 22, 2007 file photo. Winehouse has been found dead at her home in north Lo
Reuters/PIXSELL
13.09.2013.
u 13:37

Novu je pjesmu otkrio otac tragično preminule pjevačice dok je u studiju snimao vlastiti album

Otac Amy Winehouse, Mitch Winehouse, otkrio je dosad ne objavljeno pjesmu njegove preminule kćeri. Novu je pjesmu otkrio dok je u studiju snimao vlastiti album.

– Snimatelj u studiju je slučajno pustio jednu od starih snimljenih pjesama kada sam odjednom čuo Amyin glas. Izgleda da pjesmu do sada nije nitko čuo osim nas dvojice – rekao je Mitch na predstavljanju serije humanitarnih koncerata koji će se održati za Amyin 30. rođendan. Amy je, podsjetimo, preminula u srpnju 2011. godine, a 14. rujna proslavila bi 30. rođendan.

>> Prošle su dvije godine od smrti pjevačke dive Amy Winehouse

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije