u Istri

Otkriveno što se događa s biznisom Indire Levak i zbog čega već dvije godine nije otvoren njezin beach bar

Foto: Instagram
1/8
26.07.2022.
u 08:53

Veliko otvorenje pjevačica Indira Levak najavila je još u lipnju prošle godine, no njezin beach bar Colonia koji se nalazi na plaži Martulina u Peroju još uvijek nije otvoren.

Pjevačica Indira Levak (48) trenutno radi punom parom, a kad nije na bini posvećena je privatnom biznisu.  Prije četiri godine sa suprugom Mirom uredila je pet modernih apartmana u Fažani te ih opremila namještajem koji nastaje u njihovoj obiteljskoj proizvodnji, a potom je najavila i otvorenje beach bara Colonia u Istri. Beach bar nalazi se na plaži Martulina u Peroju, a veliko otvorenje na svom je Instagramu Indira najavila još prošlo ljeto.

- Gdje je ludi ritam noći to je mjesto za vas!!🥂🥂🎉 Osjeti dašak New Yorka ovo ljeto uz nas... - poručila je Indira u lipnju prošle godine, no njezin beach bar još uvijek nije otvoren. 

Što je razlog tome medijima je sada otkrio Željko Prišlin, inače dugogodišnji prijatelj i vjenčani kum Indirinog supruga Miroslava Levaka. Prišlin je kazao da otvorenje najvjerojatnije neće biti niti ove godine, ali od projekta nisu odustali.

- Prošle godine nas je zaustavila pandemija, a ove godine razlog je isključivo vrijeme. Ono nas je stislo sa svih strana pa se nadamo da će Colonia beach bar biti otvoren početkom idućeg ljeta - rekao je Željko za RTL.hr. 

O svemu se oglasila i Ines Preindl, Indirina PR menadžerica. - Prošle godine smo krenuli s pripremama, ali zbog pandemije je projekt odgođen. Indiri i Miroslavu je turizam zanimljiv, a trenutačno im je u fokusu dio s apartmanima - dodala je Preindl. 

VIDEO Pogledajte kako je bilo na Fusion festivalu 

 

Ključne riječi

Komentara 3

RA
radolizem
10:48 26.07.2022.

Otvoriti će, ali ne bi bilo loše kad b joj pomogla Nikolina Pišek.

SE
serum11
20:56 26.07.2022.

Postoji li išta što gospođa Levak ne bi? U sva bi ona, sve joj treba i opet nikad dosta. Zaista je najveći problem ljudskog roda nahraniti site!

Avatar Hazl113
Hazl113
12:10 26.07.2022.

Sigurno se radi o Zagrebu. Neka ga otvori u BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije