BITKA S KARCINOMOM

Otkriveno zašto je kralj Charles imao samo 30 minuta za princa Harryja

Foto: Profimedia
1/16
18.08.2024.
u 16:25

Tek nakon nekog vremena otkriveno je zašto je Harry bio u posjeti kralju Charlesu samo 30 minuta, što je zapravo šokiralo cijeli svijet

Šest mjeseci nakon što je objavljena vijest da kralj Charles boluje od raka, danas stvari izgledaju puno bolje, toliko da je spreman otputovati u posjet dalekoj Australiji. Međutim, daleko od očiju javnosti, kralj Charles imao je, kao i svaki onkološki pacijent, dobrih i loših dana, a put do oporavka bio je težak, s tim da mu je najteže bilo prihvatiti nove okolnosti. 

Premda je bio poznat po svojoj energiji, ovaj se djed morao mnogo odmarati, štiti se od Covida i čak ograničiti posjet princa Harryja na samo 30 minuta - sve da bi se zaštitio od infekcija. S druge strane je, baš kao i vlastita majka, odlučio pokazati hrabrost prema javnosti, ali su ljubitelji kraljevske obitelji bili zabrinuti što vijesti o promjenama njegova stanja nema. Sada se i to mijenja, neke su informacije otkrivene, poput činjenice da dvor neće otkriti koji je tip raka u pitanju, zato što ne žele da samo jedan tip raka dobije na važnosti.

Naime, otkriveno je i da su tijekom 103 dana koliko je izbivao s dužnosti oko njege bile postavljene barijere kao u vrijeme Covida i da je broj ljudi kojima je mogao biti okružen bio strogo ograničen. Njegova se terapija trebala odvijati u Londonu, a odmaranje je bilo predviđeno za rezidencije u Sandringhamu, Highgroveu i Windsoru, što je odmah propalo.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VEZANI ČLANCI:

 

Naime, princ Harry je neočekivano doletio iz Los Angelesa ne bi li vidio oca baš kad se kralj spremao odletjeti u Sandringham. Princu se izašlo ususret, no posjet nije mogao trajati dulje od 30 minuta zbog zaštite kralja od infekcija, sada je otkriveno, a pišu mediji. 

 

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije