Velika transformacija

Ovako je Silvija izgledala na početku 'Života na vagi', a ovako izgleda sada

Foto: RTL
1/10
30.12.2023.
u 08:00

U show je ušla s 129 kilograma, odlučna da promjeni svoje životne navike i sada je nakon 12 ciklusa u showu 'Život na vagi' pala ispod sto kilograma.

U novoj sezoni showa "Život na vagi" upoznali smo Silviju Temšić koja dolazi iz malenog sela Ladinec, između Križevaca i Bjelovara. Od malenih nogu ima problem s prekomjernom tjelesnom težinom. Sve se dodatno pogoršalo u srednjoj školi. - Bilo je puno trauma u životu. Izgubili smo voljene. Puno smrtnih slučajeva u obitelji, mladih ljudi, djece, beba. To dotuče čovjeka. Kad se sakrijem u četiri zida suza suzu liju. U tim trenucima vodila sam brigu o svemu i bilo je teško - objasnila je Silvija na početku showa.

U show je ušla s 129 kilograma, odlučna da promjeni svoje životne navike i sada je nakon 12 ciklusa u showu 'Život na vagi' pala ispod sto kilograma. Osim što je ostvarila ovaj izvrstan rezultat u showu je Silvija pronašla i ljubav te se zaljubila u Mislava Vlašića koji joj je velika podrška. 

 - Ooo, prekrasno -  komentirao je Mislav V. uspjeh svoje drage, prenosi RTL- . - Meni je moja djevojka uvijek najljepša na svijetu, nisam je još vidio u ovakvom izdanju - stvarno je najljepša na svijetu - rekao je Vlašić. Silvija se jako promijenila fizički u odnosu na početak showa i razlika je vidljiva. Doprinijela je tome sigurno i zaljubljenost, a ona i Mislav su već nakon desetak dana showa shvatili da postoji neka kemija između njih, ali nije se dogodila ljubav na prvi pogled. U showu provode jako puno vremena zajedno, a pred kamerama su ispričali o svojim planovima za budućnost.

Foto: RTL

- Mislim da će se Silvija preseliti kod mene u Zagreb - rekao je Mislav, a Silvija je to i potvrdila. Ispričali su i što su im rekli drugi kandidati. - Bili su sretni što smo se povezali. Bili su zadovoljni i podrška su nam - rekao je Mislav, a Silvija dodala: - Svi kandidati su velika podrška i odobravali su našu vezu.Trener Edo je na početku bio malo zabrinut jer je mislio kako će ih zaljubljenost omesti u gubitku kilograma, ali to se nije dogodilo.  Jedan smo drugome podrška kada je teško. Više ona mene tjera na treningu, tako nekako - rekao je Mislav. Silvija je dodala kako joj je puno lakše otkad su zajedno.

VIDEO Vjenčali su se Iva Šarić i Bruno Petković, a imali su još jedan razlog za slavlje na taj datum

 

Komentara 1

MA
marijanka
09:19 30.12.2023.

Za svoju visinu trebala bi skinuti jos najmanje 15 kg.U pocetku mi je bila simpaticna ali je poslije pokazala svoje pravo lice pomalo bezobrazno ili je to utjecaj prijateljice Nine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije