Severina, Maja, Nives...

Ove poznate Hrvatice svoj su godišnji odmor odlučile provesti na Jadranu! Njihove destinacije su Korčula, Istra i Crikvenica

Foto: Instagram
1/31
10.08.2024.
u 07:00

Zanimljivo pitanje na koje smo tražili odgovor jest: gdje ljetuju naši poznati. Njihove društvene mreže obično vrve različitim fotografijama, a tako su nam i ovoga puta otkrili gdje to skupljaju energiju za nove projekte.

Kolovoz za mnoge Hrvate znači i početak kolektivnih godišnjih odmora, a većina ih je već dobro izračunala kamo će putovati i koliko dana će ostati. Ove godine u medijima su se posebno koplja lomila oko destinacija na koje će se ići. Mnogi građani su isticali da će ove godine svoje zaslužene dane odmora provesti izvan granica Lijepe Naše, jer im je Jadran preskup. Drugi su se zasitili mora pa traže neke nove pustolovine, treći se vraćaju na Jadran, a zanimljivo je pitanje i gdje su to ljetovati naši poznati. Njihove društvene mreže obično vrve različitim fotografijama, a tako su nam i ovoga puta otkrili gdje to skupljaju energiju za nove projekte.

Pjevačica Severina svojim je pratiteljima dijelila fotografije iz okolice Korčule, točnije otočića Vrnika te tako otkrila da je ovaj prekrasni jadranski otok bio njezina ovogodišnja destinacija. Severina se tako javila u nekoliko navrata te pokazala kako uživa u društvu najmilijih, ali i otkrila da se družila s dvojicom hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Nogometaši su spremno pozirali s pjevačicom i malenim Aleksandrom te je Splićanka zajedničke fotografije objavila na društvenim mrežama. "Dečki koji nas, osim na terenu, usrećuju svojom pojavom i izvan njega... Hvala, Luka i Mateo", napisala je Severina u opisu galerije fotografija nastale ispred jednog vrničkog restorana koji je posljednjih godina omiljena destinacija brojnih poznatih, pa tako i 52-godišnje glazbenice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Osim druženja s poznatim vatrenima, Severina nije propustila pokazati i kako uživa u kupanju i sunčanju, a podijelila je i fotografije snimljene u bikiniju. Tako je pozirala u bež badiću sa šeširom na glavi i svojim odabirom oduševila pratitelje. "Savršeno izgledaš", "Svi vatrogasci hitno u Vrnik", bili su samo neki od komentara pratitelja ispod Severinine objave. No, valja istaknuti i da je Severina s Vrnika išla na razne nastupe, pa nam ostaje vidjeti je li to jedina njezina ovogodišnja destinacija ili će pauze od nastupa provesti na još nekim lokacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Vruće dane umjesto na zagrebačkom betonu, na moru je odlučila provesti i influencerica Sonja Kovač koja je nedavno postala mama. Sonja je tek krajem srpnja krenula put Jadrana te otkrila da se nalazi na svojoj već dobro znanoj ljetnoj destinacija – Opatiji. Influencerica je tada u društvu zaručnika Gorana Mandića i kćeri Belle May podijelila nekoliko fotografija s kupanja i iz šetnje te upitala pratitelje nakon koliko vremena su njihove bebice išle na more. Objavu je popratila i fotografijom svoje modne kombinacije za plažu, a radilo se o crnoj kombinaciji s prorezom na nozi uz koju je kombinirala slamnati šešir i torbu te istaknula svoju odličnu figuru.

Na Jadranu je, već tradicionalno, ljetovala i spisateljica, voditeljica, pjevačica i influencerica Nives Celzijus. Nives svoju ljetnu rezidenciju ima u Crikvenici odakle se javila i ove godine sredinom srpnja. Tada je pokazala kako uživa na brodu te pozirala u kupaćem kostimu. osim toga, otkrila je i da se uputila nešto sjevernije, te je i ona dio vremena provela u Opatiji. Nakon toga javila se i iz Zadra te novim fotografijama oduševila pratitelje.

 

Svoj odmor na sjevernom Jadranu provodi i Maja Šuput. Točnije Maja one dane kad ne nastupa provodi u Istri u društvu supruga Nenada Tatarinova i sina Blooma, a svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazala je sve ljepote našeg najvećeg poluotoka. Fotografijama s kupanja oduševila je brojne pratitelje, a osim toga pratitelje je provela i brojnim znamenitostima. Stari dio Rovinja, Zvjezdarnica u Višnjanu, brojne vinarije, Grožnjan, Nacionalni park Brijuni, samo su neke od bajkovitih destinacija koje Maja pokazuje svojim pratiteljima kojih je više od 500.000 tisuća, i na kojima ona provodi rijetke slobodne dane ovoga ljeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na već dobro poznatu lokaciju uputila se i sportska novinarka Fani Stipković. Ona je s obitelji došla na Korčulu te ne krije koliko uživa u odmoru i boravku kod kuće. Stipković je objavila nekoliko fotografija s plaže te pokazala kako uživa u plivanju i sunčanju. U bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu Fani je plivala te spremno pozirala i pokazala svoju odličnu figuru. "Dom je gdje ti je srce", poručila je uz video. Fani je nekoliko dana prije toga na društvenim mrežama objavila i video u kojem je pokazala kako sa sinom uživa na moru. "Prvi put doma", napisala je tada pored.

 

Koliko možemo vidjeti, dio naših poznatih lica već se nalazi na odmoru ili su već uhvatili barem nekoliko dana za opuštanje s najbližima, a što nam još jedan ljetni mjesec donosi, ostaje nam vidjeti.

GALERIJA Nova serija Nove TV insprirana je istinim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravbnodušnim

1/71

Komentara 2

Avatar tarana
tarana
13:04 10.08.2024.

Dajte još hrvatskog sala! Nikad ga dosta.

Avatar Moodleen
Moodleen
14:56 10.08.2024.

Poznate hrvatice? Poznate po podrijetlu, naravno, ne bi mi inaće znali za njih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije