OTVORILA DUŠU

Ava Karabatić je zaljubljena u kandidata iz 'Superstara': 'Bio mi je podrška tijekom liječenja od alkohola'

Foto: Instagram
1/18
09.08.2024.
u 15:38

Ava Karabatić priznala je da je zaljubljena, a Donat joj je pomogao čak i u liječenju od alkohola.

Pjevačica i spisateljica te kandidatkinja na prošlim izborima za Europski parlament Ava Karabatić priznaje kako je ponovno zaljubljena. - Uz izgled i kompatibilnost, kod Donata me privukla ljubav prema glazbi i umjetnosti, ali i njegova dobrota. Bio mi je velika podrška tijekom liječenja od alkohola na Rabu i na tome sam mu zaista zahvalna. Zbog svoje borbe s tim porokom sam i bila sama dugo vremena - priznala je Ava Karabatić za Net.hr. Naime, riječ je o Donatu Mandiću, njezinom dugogodišnjem prijatelju iz Zadra, a koji je javnosti poznat zbog sudjelovanja u showu "Superstar". 

Njihov ljubavni odnos prema njezinim riječima još je na samom početku, ali tvrdi da je konačno sretna na svakom polju, uključujući i emotivno. Osim toga, nedavno je obilježila i godinu dana otkako je ostavila alkohol i posvetila se sebi te svome zdravlju. 

Podsjetimo, Avina knjiga "Konačni obračun" izlazi početkom studenog i predstavlja svojevrsni nastavak njezine prošle knjige "Ja, nomad". Ovaj put, Ava se fokusira na svoju osobnu borbu protiv alkohola i životne planove. - Naziv 'Konačni obračun' simbolizira tu moju finalnu borbu s demonom zvanim - alkohol. Ta me borba izgradila kao osobu u svakom smislu i želim pomoći svakome tko se također našao u raljama ovisnosti - kazala je Karabatić svojevremeno. 

 

1/25

 

VEZANI ČLANCI:

 

Kroz osobna iskustva i introspektivne trenutke, dijelit će s čitateljima svoja razmišljanja o samodisciplini, motivaciji i promjenama koje je unijela u svoj život. Knjiga je pisana u njezinom prepoznatljivom stilu, otvoreno i bez zadrške. Uz pisanje, Ava njeguje i svoju ljubav prema umjetnosti. Uskoro planira izložbu portreta svojih nogometnih idola, čime spaja dvije velike strasti – sport i umjetnost.

 

 

VIDEO: Nevjrojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije