Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
impresivno!

Ovi finalisti 'Života na vagi' zajedno su skinuli 130 kilograma

Foto: Kolaž/Instagram
1/6
09.04.2019.
u 18:48

Bivši finalisti RTL-ovog showa 'Život na vagi' Luka Smoljo i Vanja Žikić imaju se čime pohvaliti i nakon izlaska iz emisije. Ponosno dijele svoje transformacije na društvenim mrežama, a podrška pristiže iz svih smjerova.

Luka Smoljo (27) i Vanja Žikić (28) su tandem koji je zajedno u emisiji ‘Život na vagi’ skinuo 130 kilograma. Ušavši u emisiju s 149.8 kilograma, Luka (27) je izašao lakši za 64 kile, a ponos od zadnjeg vaganja još uvijek je prisutan.

Nedavno se pohvalio slikom na Instagramu na kojem je vidljiv gubitak kilograma, a u manje od jednog dana 1500 pratitelja je promjenu podržalo ‘lajkom’.

- Nakon puno odrađenih treninga, prolivenog znoja, teških trenutaka i velikih promjena. Smiješak je ostao isti - napisao je Luka na društvenim mrežama.

-Sada ti zubi izgledaju veće. Svaka čast na upornosti i trudu - samo su neki od komentara ispod slike.

Foto: imdb

Njegova bivša cimerica Vanja Žikić koja je u show ušla sa 186 i izašla sa 118 kilograma iz emisije, također je objavila fotografiju iz prošlosti, a pratitelji su se oduševili.

-Nema ne mogu. Tko izda, p*zda. Idemo do kraja - napisala je bivša finalistica ponosno koja je za 24 sata otkrila da se trudi trenirati svaki dan barem jednom dnevno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#koizdapizda #nemanemogu #idemodokraja #zivotjeuvijeknavagi #budizahvalansvakidan 186vs118

A post shared by Vanja Zikic (@vanjaaazikic_official) on

- Ako ne uspijem odraditi trening onda to bude duža šetnja - dodaje Vanja čiji je režim prehrane u potpunosti prekrojila emisija, a nje se odlučila držati i nakon izlaska iz showa.
- Najviše volim piletinu na sve načine i još je zdrava. Prehranu sam skroz promijenila, jedem sve što smo jeli tokom boravka u kući - rekla je ona.

Foto: imdb

Odnedavno je u ljubavnoj vezi sa Senjaninom Dennisom.

- Dennisa sam upoznala putem Facebooka, javio mi se nakon što sam izašla iz showa, bio je uporan. Htio me upoznati uživo i ja sam pristala, bio je uporan. Moja ljubavna priča je nova, traje nekih dva mjeseca. Ona je moja velika podrška. Korak po korak, ne želim brzati. On i ja smo dosta slični, naše životne priče se poklapaju - otkrila je Vanja za kraj.

Novi specijal Ekrana je u prodaji, doznajte što vas čeka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije