večera za 5 na selu

Ovo još nitko nikada nije napravio: Petar gostima za večeru servirao - kaktus!

Foto: RTL
1/9
04.04.2023.
u 15:35

U današnjoj 'Večeri za 5 na selu' domaćin će biti umjetnik Petar, čiji je umjetničko ime Princ Petar

U današnjoj 'Večeri za 5 na selu' domaćin će biti umjetnik Petar, čiji je umjetničko ime Princ Petar. Petar je rođen u Čapljini, odrastao u selu Radišići pokraj Ljubuškog, živi u Grožnjanu, a večeru će pripremati i poslužiti u svom ateljeu u Fažani. Kad su kandidati vidjeli sastojke, jako ih je zanimalo što će im domaćin pripremiti zato što su, među ostalim, pročitali da će koristiti kaktus!

„S čokoladom ne možeš pogriješiti, a kaktus nikad nisam jela, to će biti jako zanimljivo“, rekla je Petra B., a Petra O. nastavila: „Sviđa mi se bundeva, vrhnje za kuhanje obožavam, riža, a carry uvijek stavljam u svoja jela.“ Ivanka i Lena komentirale su kako će to sigurno biti izazovno i da se baš vesele toj večeri.

Zabavna atmosfera počela je još jučer na večeri kod prve ovotjedne domaćice Petre Obranić, koja je pripremila vegetarijanska jela i dobila 37 bodova, a kako će se gošćama svidjeti Petrov jelovnik - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Foto: RTL

VIDEO Stavros trpi jake bolove, ide na zračenje, ali je optimističan i vjeruje u oporavak 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije