Podržali ga kolege glazbenici

Oženio se Matija Cvek: Odjenuo ružičasto odijelo, mlada zablistala u vjenčanici uskog kroja

Zagreb: Vjenčanje Matije Cveka i Miriam Cikron u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/26
21.07.2024.
u 19:31

Vjenčali su se u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a svadbeno veselje nastavili su na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja.

Nakon manje od dvije godine veze oženio se glazbenik Matija Cvek (31) s partnericom Miriam Cikron. Vjenčali su se u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a svadbeno veselje nastavili su na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja. Cvek je za poseban dan nosio ružičasto odijelo, a njegova Miriam je odabrala vjenčanicu uskog kroja. Na svadbi se pojavio i Dino Jelusić, Alen Đuras, Ivan Huljić, Marko Kutlić te mnogi drugi...Marko Kutlić je čak prekinuo niz nastupa po europskim gradovima kako bi mogao doći na prijateljevo vjenčanje.

Zagrebački pjevač nikad nije previše izlagao privatni život javnosti, ali zna se da je prošle godine prohodao s novopečenom suprugom Miriam Cikron. Krajem veljače ove godine postali su roditelji malene Lote

Ne zna se puno o Cvekovoj supruzi, osim da je završila Prehrambeno-biološki fakultet u Zagrebu i da je jedna od autorica ilustracija na Cvekovu novom albumu. Miriam se okušala i kao glumica pa se tako pojavila u spotu Divljih jagoda za pjesmu "Nemam ništa protiv". - Ona je jednostavno - jednostavna. Super je, sve razumije. Što da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe - rekao je Cvek za 'InMagazin' o Miriam.

 

FOTO Oženio se Matija Cvek!

Zagreb: Vjenčanje Matije Cveka i Miriam Cikron u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu
1/20

 

VEZANI ČLANCI:

 

Zagreb: Vjenčanje Matije Cveka i Miriam Cikron u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu
1/23

 

VIDEO: Preminula je Shannen DOherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

 

Ključne riječi

Komentara 2

TR
Trgovac
08:01 22.07.2024.

Muž je onaj u žutoj košulji?

Avatar pendreck
pendreck
21:38 21.07.2024.

Nek vam bude sretno! Sjajan glazbenik!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije