Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mediji pišu

Pamela Anderson stiže u Srbiju na snimanje filma, a šuška se i o iznosu koji bi trebali izdvojiti za nju

Foto: Gtres/Pixsell
1/9
05.04.2023.
u 11:23

Treći nastavak filma "Južni vetar" trebao bi se početi snimati već ovoga ljeta

Srpski mediji pišu kako slavna hollywoodska glumica Pamela Anderson (55) stiže u Srbiju zbog nove uloge! Naime, trebala bi se pridružiti srpskom glumcu Milošu Bikoviću (35) u trećem nastavku hit-filma "Južni vetar". Zvijezda serije "Baywatch" glumit će uz hollywoodske velikane Erica Robertsa (66) Williama Baldwina (60), a njezino pojavljivanje u nastavku nije iznenađenje jer ima iste agente kao i Roberts i Baldwin, donose tamošnji mediji.

Inače, glumac William Baldwin glumi bivšeg ambasadora koji je ostao u Srbiji i koji je kao vlasnik konzultantske firme angažiran od svojih nekadašnjih šefova da lobira na političkoj sceni Srbije. Zatim se susreće s bivšim suradnikom, kojeg igra glumac Eric Roberts, a on radi za naftni konglomerat i cilj mu je spriječiti ovisnost zapadne Europe o ruskom plinu.

Još nije poznato koja uloga će pripasti Pameli, a producenti nisu smjeli reći ni ime, no otkrili su da se radi o velikoj zvijezdi. 

– Točno je da će u nastavku biti i jedna velika zvezda. Ne želimo objavimo njezino ime dok ne počne snimanje – kratko je za Kurir rekla producentica Tatjana Žeželj Gojković.

Treći nastavak filma trebao bi se početi snimati već ovoga ljeta. 

A Kurir piše i kako bi za dolazak svjetskih zvijezda producenti trebali izdvojiti i 50.000 i milijun eura. Glumci tada nisu plaćeni po danu snimanja, već za cijeli tjedan. Njihov ugovor uključuje pet dana snimanja, probu kostima i konferenciju za novinare. Pamelina cijena za veću ulogu trenutačno nije viša od 100.000 eura tjedno, piše medij.

Miloš je jedan od najboljih srpskih  glumaca mlađe generacije, a u regiji glumac uživa zvijezdini status. Mnogi mu laskaju da je najzgodniji srpski glumac. Njegov veliki obožavatelj je i ruski predsjednik Vladimir Putin koji ga je 2018. godine odlikovao ruskim državnim odlikovanjem – Medaljom Puškina za postignuća u umjetnosti i kulturi, obrazovanju, humanistici i književnosti, a nedavno je dobio i rusko državljanstvo.

VIDEO Bend iz Hrvatske zaglavio u Beogradu: Ako je itko u mogućnosti, neka nam financijski pomogne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije