Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILOMENA I MARKO

Par iz 'Života na vagi' više nije zajedno

Filomena i Marko
Foto: Facebook
1/6
26.11.2018.
u 15:46

Sretni par je nakon showa redovito na društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije, no te su fotografije izbrisane od prije nekoliko dana, pa su se fanovi showa počeli pitati znači li to da je došlo do prekida veze.Da je do prekida došlo na kraju je na Instagramu priznao i sam Marko, kojeg je jedan pratitelj pitao kad će svadba.

Ovogodišnje izdanje showa "Život na vagi" osim po pobjedi Alena Abramovića ostat će i upamćeno i po ljubavnoj priči Filomene Roglić i Marka Kregara. Iako su bili u suprotnim timovima, Filomena i Marko su se zaljubili, a gledatelji su za njihovu ljubav saznali one večeri kad je Filomena ispala iz showa.

Sretni par je nakon showa redovito na društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije, no te su fotografije izbrisane od prije nekoliko dana, pa su se fanovi showa počeli pitati znači li to da je došlo do prekida veze. Da je do prekida došlo na kraju je na Instagramu priznao i sam Marko, kojeg je jedan pratitelj pitao kad će svadba. 

- Ne prekinuli smo - napisao je Marko, i tako priznao da više nisu zajedno. 

S druge strane Marko na Instagramu redovito objavljuje zajedničke fotografije s ostalim sudionicima emisije, ali bez Filomene.

Inače, par je prošlog mjeseca u RTL Ekskluzivu najavio i zajednički život i svadbu. 

- Između nas će sve to izgledati jako lijepo i ovo je lijepa života priča. Stvarno smo kliknuli i potrajat će jako dugo. Što se mene tiče možemo najaviti i svadbu u skorije vrijeme - rekao je Marko.

No, da nešto nije u redu između njih gledatelji su primijetili i u finalnoj emisiji "Života na vagi", kada su Filomena i Marko sjedili daleko jedan od drugog, i uopće nisu razgovarali. 

Pogledajte novu emisiju trenerice Sanje Žuljević:

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:00 26.11.2018.

shvatio je da sada može naći mršaviju :-) :-)

OB
ObrenM
16:59 26.11.2018.

Ovo ce jako uticati na porast standarda kod nas.Sa kakovim glupostima se bavite.

VK
VKSS
08:53 27.11.2018.

Sad je on macan,ima maca koliko hoces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije