tužna vijest

Partnerica slavnog pjevača pronađena mrtva u njihovom domu, imala je samo 45 godina. On je shrvan

Foto: Profimedia
1/7
08.01.2024.
u 11:00

Gill je pronađena mrtva u svom domu. Bila je majka dvije djevojčice koje je dobila u vezi s pjevačem. Pjevač i njegova partnerica bili su zajedno od njegove 17. godine, ona se tada doselila u kuću njegove majke i tamo je živjela kao podstanarka.

Gill Catchpole, partnerica pjevača Jamesa Morrisona pronađena je mrtva u svom domu. Imala je samo 45 godina. Pjevač je zbog toga ostao slomljenog srca. Gill je pronađena mrtva u svom domu. Bila je majka dvije djevojčice koje je dobila u vezi s pjevačem, prenose strani mediji. Morrison je postao slavan 2006. godine, a njegovi albumi bili su među top 10 u Velikoj Britaniji. Godine 2007. osvojio je nagradu Brit za najboljeg britanskog glazbenika. Pjevač i njegova partnerica bili su zajedno od njegove 17. godine, ona se tada doselila u kuću njegove majke i tamo je živjela kao podstanarka. 

Kako pišu britanski mediji pjevač je shrvan, a podršku mu pruža njegova obitelj. James je Gill ranije opisao kao svoju junakinju, a njihovu ljubav kao 'malu bajku'. 

VEZANI ČLANCI:

Morrison je toliko volio Catchpole da je 'Stronger Than You Know', naslov njegovog posljednjeg albuma koji u prijevodu znači 'Jači nego što misliš' posvećen upravo njoj i njenom snagom koju je pokazala nakon preranog rođenja njihove kćeri Ade koja danas ima pet godina. U vezi su dobili i kći Elsie koja ima 15 godina. 

Catchpole je prošla transplantaciju bubrega, a prošle godine je na društvenim mrežama podijelila da je uzbuđena zbog dobivanja poticaja i pokretanja novog biznisa. U posljednjoj objavi koju je Morrison objavio na Instagramu vidi se da je u svom kućnom studiju ispred računala s gitarom, samo nekoliko sati prije no što je njegova supruga pronađena mrtva. Inače, ne vjeruje se da postoje sumnjive okolnosti oko njene smrti. 

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije