Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUŠAJTE SE

Pitali smo Chat GPT da nam pripremi kviz o Euroviziji! Znate li sve odgovore?

Liverpool: Let 3 nastupio na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
12.05.2023.
u 18:01

Pjesma Eurovizije odavno je prešla granice Europe i danas je gledana i na drugim kontinetima. Koliko znate o ovom pjevačkom natjecanju? Možete li točno odgovoriti na svih 10 pitanaj?

U Liverpoolu će se sutra održati finale ovogodišnje Pjesme Eurovizije, u kojem će kao pretposljednji, 25. po redu, nastupiti i naši predstavnici Let 3, s pjesmom "Mama ŠČ!". Bit će to 67. finale najomiljenije glazbene manifestacije koja je več odavno prerasla granice Europe, i gledana je u Aziji, Australiji i Americi. Povodom finala Eurovizije pitali smo Chat GPT da nam napravi kviz o povijesti Eurovizije. Ako odgovorite na svih deset pitanja, onda ste stvarno pravi znalac! 

VIDEO: Tereza Kesovija o nastupu Leta 3 na Euroviziji: 'Nešto mi je falilo, moraju biti življi i uvjerljiviji 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
Lukeruk
19:45 12.05.2023.

Đorđe je ćale od…?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije