PROMO

Pjesmom ''Samo u tami'', Lana S. pomaknula je granice i najavila rad na novom albumu

Lana S.
Foto: Promo
1/4
23.02.2023.
u 09:32

Kantautorica i multiinstrumentalistica Lana Škrgatić pjesmom "Samo u tami" najavljuje svoj drugi studijski album.

Osim najave albuma, s ovom pjesmom dolazi i novi zvuk koji Lana do sada nije njegovala ali je rado prihvatila, baš kao i nova suradnja s producentom Markom Gaćinom.

- ''Samo u tami'' je intimna pjesma koja mi je donijela puno više od toga što sam htjela i čemu sam se nadala. Ova pjesma mi je otvorila neka nova glazbena vrata, unijela novi zvuk, dovela nove suradnike, a i baš s tom pjesmom najavljujem rad na svom drugom studijskom albumu. Pjesma govori o ljubavi koja je završila, ali se ipak vrati kroz san i maštu. - rekla je Lana.

Foto: Arena Hospitality Group

Kao djevojčica Lana se bavila umjetničkim klizanjem i od prvih stihova za ovu pjesmu, točno je imala ideju kako treba izgledati video spot.
Postavljanjem klavira na samo klizalište u Delnicama, Lanina želja je bila odsvirati i otpjevati pjesmu na samom ledu,, a cijelu priču spota, upotpunili su klizačica Josipa Jagodić i klizač Petar Miklenić, u režiji Borne Hržine.

- Kao što želim ostati autentična i iskrena prema svojoj glazbi, ali i igrati se sa stvaranjem i nastaviti svoju kantautorsku priču kroz neke zanimljive suradnje tako želim ostati svoja i u svim ostalim segmentima pa i oko ideja koje sam imala za spot. - rekla je Lana koja je kao djevojčica osvojila 4. mjesto na Juniorskom prvenstvu u bivšoj Jugoslaviji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije