Dora 2010.

Pjevači boravak na Kvarneru iskoristili za posao, promociju ili odmor

Giuliano
05.03.2010.
u 18:43

Giuliano je u Opatiji osvježio brak, Toni potražio glazbene nade, a Šajo svojeg idola - Sennu M. I prije početka prve festivalske večeri atmosfera je puna dobrih vibracija.

Iako su u Opatiju pohrlili zbog promocije svoje glazbe, domaći pjevači ovaj su kvarnerski gradić iskoristili za puno više. Splićanin Giuliano tako je nastup na Dori pretvorio i  u "vikend" zabavu sa suprugom Kristinom. Od nje se nije odvajao ni na sceni, ali ni na tulumima.

- Baka čuva sina, a supruga mene. Velika mi je podrška i savjetnik za stil odijevanja. Bira mi i kupuje odjeću, ali mi oko pjevanja ne može pomoći - kaže Giuliano nimalo se ne srameći priznanja da supruga za njega obavlja veći dio posla. Da žena vodi glavnu riječ ne boji se izgovoriti ni njegov "brat po notama" - Dražen Turina Šajeta, koji je ove godine rodnu Opatiju iskoristio za šetnju. No, ne i za Doru!

- Ulovili ste me kad sam krenuo po kruh i mlijeko. Kako ne volim aute, prošetao sam sa suprugom Natašom i sinom Zvaneom. I gle čuda, naletio sam na svog idola - Sennu M - kazao je Šajo. Sa svojim uzorom pjevačem Tonijem Cetinskim jučer se srela i natjecateljica prve sezone showa Hrvatska traži zvijezdu - Carla Belovari, kojoj će Toni osim moralne podrške dati i pokoji savjet prije nastupa.

- Carli ne treba puno, ali eto, poručit ću joj da se ispravi na sceni - kazao je pjevač i "lovac" na nove glazbene nade.

- Došao sam dati podršku mladima. Uspjeh Dore kao festivala ne leži u poznatim pjevačima jer na Euroviziji nije važno jesi li u svojoj državi poznat ili ne. I ja sam nekad bio nepoznat - poručuje Toni Cetinski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije