IVANA LOVRIĆ

Pjevačica Colonije postala je majka: 'Hvala ti što si mi otkrila novu dimenziju ljubavi'

Foto: Instagram
1/9
06.06.2024.
u 15:25

Da će postati mama Ivana je otkrila na Megadance partyju, kada je na kraju nastupa Colonije rekla: "Pozdravljamo vas Boris, ja, i moja bebica".

Pjevačica Colonije Ivana Lovrić i njen suprug Matija Jakšić postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Eli. Ivana je vijest objavila na društvenim mrežama. 

- Eli J. is in the house. Hvala ti sta si mi otkrila novu dimenziju ljubavi, ljubavi, napisala je na Facebooku. 

Da će postati mama Ivana je otkrila na Megadance partyju, kada je na kraju nastupa Colonije rekla: "Pozdravljamo vas Boris, ja, i moja bebica". 

Ivana je za mikrofonom Colonije naslijedila Indiru Levak 2017. godine, koja se posvetila solističkoj karijeri. U travnju ove godine udala se za Matiju Jakšića. Slavlje se održalo u popularnom zagrebačkom klubu, a na ulazu je mladence dočekala prava bakljada.
Par je ulazak u bračnu luku proslavio noćnim izlaskom i partyjem na plesnom podiju. Ipak, morali su zadovoljiti pravila i očekivanja uže i šire rodbine pa ni klasično vjenčanje, nešto ranije u Dalmaciji, nije izostalo.

 

''To je trebala bit onako malo manja zabava, bilo je na kraju 200 ljudi i 3 dana. Klasika. Klasična jedna dalmatinska svadba, bilo je sve klasično, ne znam je l' može biti klasičnija svadba nego što je bila. Crkva, sala, juha dolazi pa torta, pa rezanje pa prskalice, sve smo zadovoljili. Bio je i vlakić i sve'', kazala je Ivana za In Magazin i otkrila kako se osjeća prije nego će postati majka. 

GALERIJA: Bio je jedan od najpopularnijih voditelja: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

1/17

- Osjećam se tako spremno, toliko sam htjela ovo, mislim da nikad u životu nisam bila spremnija za taj korak. Drago mi je da se poklopilo da smo i Matija i ja to željeli svom silinom, i mislim da sam baš onako spremna prenijet sve ono što sam ja kroz život prošla, sve što sam naučila, mislim da sam spremna prenijet na nekog i da ću mu pružit sve najbolje moguće, dodala je. 
Podsjetimo, Ivana Lovrić je stekla stručno obrazovanje u glazbenoj školi ˝Krsto Odak˝ u Drnišu.

VEZANI ČLANCI: 

Od 2010. godine živi u Zagrebu gdje je profesionalnu glazbenu karijeru započela 2012. godine kada je snimila duet s Lukom Nižetićem, a nakon toga u suradnji s poznatim hrvatskim tekstopiscem Farukom Fayom Buljubašićem osniva svoj prvi band u kojem ostaje do sredine 2017. godine, kada je poziva Boris Đurđević da postane glavni vokal u grupi Colonia.Završila je Tehničko veleučilište u Zagrebu te ima zvanje inženjerka elektrotehnike.

VIDEO: Film o Večernjakovom Hassanu: 10 godina hodao s metkom u glavi, od ratnika postao novinar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije