Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTONIJA ČERKEZ

Pjevačica iz BiH obukla dres hrvatske reprezentacije zbog čega su je pojedinci napali i ona im je ovako uzvratila

Osijek: Antonija Čerkez nastupila na 42. Osječkom ljetu mladih
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/9
19.06.2024.
u 13:36

"Obučeš li kad igra BiH dres i navijaš li za Bosnu i Hercegovinu? Tvoja je Bosna, a ne Hrvatska", napisali su joj neki korisnici Instagrama ispod ove objave

Mlada pjevačica iz Širokog Brijega Antonija Čerkez nedavno je bila u finalu regionalnog glazbenog natjecanja ''Zvezde Granda'' i svi su bili oduševljeni njezinim nastupom. Prije tjedan dana Antonija je nastupila i u Osijeku u sklopu 42. Osječkog ljeta mladih i kako joj je nastup bio na imendan, od organizatora je dobila i cvijeće. Sada je na Instagramu pjevačica iz Hercegovine objavila fotografiju na kojoj nosi dres hrvatske reprezentacije, a ispod ove objave napisani su joj komentari koje Antonija nije očekivala. 

"Obučeš li kad igra BiH dres i navijaš li za Bosnu i Hercegovinu? Tvoja je Bosna, a ne Hrvatska", napisali su joj neki korisnici Instagrama ispod ove objave. Antonija im je odlučila odgovoriti i poručila kako ima pravo obući što god hoće.  "Kako nikada ne komentirate kada pjevam 'Bosnom Behar', 'Je l Sarajevo gdje je nekada bilo' i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba, čim objavim nešto vezano za moju pripadnost jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi", napisala je na početku objave. 

 

 

GALERIJA Pogledajte kako je prije 13 godina izgledalo vjenčanje Luke Modrića

Osijek: Antonija Čerkez nastupila na 42. Osječkom ljetu mladih
1/26

"Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrijediti, da se razumijemo. Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu, al sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bi.
Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrijeđam ovom fotografijom? Da sam obukla dres neke radnom države koja nije uopće evo, s Balkana, pitam se bi li uopće bilo komentara "ti živiš u BiH što nosiš to". Samo ljubav", poručila je Antonija.

Ostali pratitelji su joj u komentarima su joj napisali da se ne treba uzrujavati oko ovakvih poruka. "Ma navijaj za koga hoćeš, hejtera ima na sve strane, i mi želimo susjedima više sreće sutra i nadalje... udri brigu na veselje... kod nas se sve gleda kroz politiku, kamo sreće da nije, ti si divna, mila moja, i ne daj se", pisalo je u jednom komentaru. 

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: O tome pojma nisam imala....

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar CroViper
CroViper
13:48 19.06.2024.

Antonia, pitaj ti njih što oblače turske dresove?

NE
Neretva93
16:11 19.06.2024.

Hrvati su konstitutivni (sastavni) dio naroda koji žive u BiH,inače zvala bi se Bosna a ne BiH

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
15:55 19.06.2024.

Kada ti BiH bude majka a ne maćeha koja ugnjetava jedan narod a favorizira drugi onda možeš obući i njohov dres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije