Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna ikona

FOTO Severina raspametila haljinom s prorezom do pupka: Prijateljica ju je 'iskopirala'

Foto: Instagram
1/22
19.06.2024.
u 09:28

Severina Vučković oduševila je stylingom i bijelom haljinom s prorezom do pupka, a njezina dobra prijateljica Iva Radić istu je haljinu odjenula samo nekoliko dana nakon nje...

Severina Vučković definitivno jest jedna od najbolje i najskuplje odjevenih Hrvatica, ali i žena s ovih prostora. Sve što odjene njoj stoji kao saliveno, a već je i odavno dobila epitet modne ikone... Gotovo svaka žena poželjela bi imati barem mali dio njezina raskošnog ormara, a to je još jednom dokazala prije koji dan kada je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram u svilenoj bijeloj haljini s tankim naramenicama i dubokim prorezom u prednjem dijelu. 

"Kako ti dobro stoji ova haljina", "Presavršeno", "Prekrasna si", "Seve, toliko si pametna, zgodna i velika, da hoćeš, bila bi kao od šale hrvatska predsjednica", samo su neki od komentara vjernih obožavatelja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO: Iva Radić na jučerašnjem događaju u centru Zagreba...

Foto: Instagram

 

1/20

 

Pet dana nakon što je objavila fotografiju u upečatljivoj haljini, u istoj je osvanula i jedna od njezinih najboljih prijateljica, Iva Radić. Poduzetnica ju je odjenula za posebnu prigodu, a može se reći da joj pristajala jednako dobro kao i Severini. Ova satenska večernja haljina s naborima ima duboki dekolte koji doseže do pupka, a djelo je dizajnerice Victorije Beckham. Trenutačno se može kupiti po sniženoj cijeni od 925 eura.

 

VIDEO: Posljednjih ispraćaj glumca Duška Valentića

Komentara 6

Avatar votum
votum
11:47 19.06.2024.

Nezahvalna haljina u kojoj prsa izgledaju kao iglom probušena pa svaka na svoju stranu tužno gledaju u pod... vjerojatno im je neugodno na kome su....

Avatar canned heat
canned heat
12:45 19.06.2024.

Sevka je prava majka. Oličenje.

UK
ukrajina
11:50 19.06.2024.

Stara brodica , zahrđala do bola !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije