Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša misica

Ova zanosna crnka danas će s tribina bodriti Albaniju, a evo što kaže o Hrvatskoj

Foto: Instagram
1/19
19.06.2024.
u 12:48

Atraktivna sportska novinarka Eva Murati već je podržala svoju reprezentaciju protiv Italije, a danas će na Volksparkstadionu u Hamburgu navijati kontra Hrvatske, o kojoj inače ima samo riječi hvale.

Odbrojavaju se posljednji sati do početka druge utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Protivnik izabranicima Zlatka Dalića biti će reprezentacija Albanije. Na tribinama stadiona u Hamburgu očekuje se velika podrška pripadnika obje države, a naši protivnici na svojoj će strani imati atraktivnu sportsku voditeljicu i novinarku Evu Murati (29).

Lijepa Eva uživo je promatrala poraz svoje reprezentacije protiv Italije i pritom je na sebi nosila albanski dres te široko razvila šal u znak podrške nacionalnoj momčadi. Fotografijom se pohvalila na svom Instagram profilu, na kojem je prati gotovo milijun ljudi. Prije nekoliko dana Murati je u intervjuu za 24sata najavila današnju utakmicu i otkrila svoje mišljenje o Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Murati (@evamurati)

- Gledala sam utakmicu Hrvatske i Španjolske. Vidjelo se dosta slabih točaka vaše reprezentacije, ali Hrvatska je vrlo iskusna zemlja koju karakterizira stabilnost i sigurnost u igri. Vrlo je teško igrati s vama jer imate neke od najboljih igrača na svijetu. Samo spomenuti Luku Modrića je dovoljno. Ja ga pratim osam godina i to je fantastičan igrač, ali je i veliki lider na terenu te izvan njega. Uz njega, imate najskupljeg stopera na svijetu, ali tu je i Kovačić. Fantastična ekipa - dala je iscrpnu analizu vatrenih 29-godišnja Eva.

VEZANI ČLANCI:

Osim što detaljno poznaje našu reprezentaciju, Murati se i pohvalila kako je nedavno posjetila Lijepu našu povodom Sunset Sports Media Festivala održanog u Zadru. - Nedavno sam bila u Zadru na Sunset Sports Media Festivalu gdje su bile velike nogometne zvijezde. Ja sam vodila jedan panel. Bilo je zaista prekrasno. A u Hrvatskoj sam bila i prije s obitelji. Bila sam u Dubrovniku, Splitu, Hvaru... Imate prekrasnu obalu i kristalno more. Hranu da i ne spominjem, a ljudi su vrlo opušteni i susretljivi. Obožavam se vraćati u Hrvatsku, a sigurno ću još dolaziti - priznala je Albanka.  

Inače, atraktivna Albanka na tamošnjoj televiziji već osam godina vodi specijaliziranu emisiju nogometne Lige prvaka. Bivša sudionica natjecanja za Miss Universe kao 18-godišnjakinja se počela baviti novinarskim poslom i jedan je od razloga zašto Albanci ne skidaju oči s malih ekrana, ma tko igrao...

GALERIJA: Dosadne su vam utakmice? Zbog Eve ćete ipak gledati Ligu prvaka

1/7

Kako i sama navodi na društvenim mrežama: Ona je 'champions girl', a, zahvaljujući njoj, Tring Sport je postala jedna od najgledanijih sportskih emisija u Albaniji. Osim voditeljskim poslom, Eva se bavi i glumom. Sudjelovala je tako u nekolicini filmova i kazališnih predstava.

Karijeru je započela s 15 godina kao top model, a samo jedan pogled na nju i jasno je zašto. No, Eva nema isključivo ljepotu, već i inteligenciju. Naime, ona je borac za ženska prava u Albaniji, a uz materinji jezik govori engleski, talijanski, španjolski i francuski.

VIDEO: Magdalena Keškić stigla je na Euro bodriti reprezentaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije