Fanovi uspjeli

Pjevačica u crnoj čipki: Beyonce i Jay-Z ne mogu proći neprimijećeno

beyonce i jayz
Twitter/Instagram
26.08.2013.
u 16:34

Beyonce i Jay-Z nisu propustili MTV Video Music Awards. Iako se nisu prošetali crvenim tepihom i bili na svečanosti, pojavili su se na after partyju.

Beyonce i Jay-Z nisu propustili MTV Video Music Awards. Iako se nisu prošetali crvenim tepihom i bili na svečanosti, pojavili su se na after partyju, gdje su čestitali prijatelju Justinu Timberlakeu na četiri osvojene nagrade.

Budući da glazbenica nikad ne može proći neprimijećeno, to se nije dogodilo ni ovog puta. Beyonce su obožavatelji uspjeli snimiti i objaviti fotografiju na Twitteru. Pjevačica je, kao i uvijek, izgledala sjajno. MTV VMA\'s za nju imaju posebno značenje, budući da je prije dvije godine upravo na toj dodjeli nagrada objavila da je trudna.

>>Beyonce dugom uskom haljinom istaknula svoje seksi obline

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije