netta barzilai

Pobjednica Eurovizije o događajima u Izraelu: 'Bojim se otvoriti mobitel'

Foto: Instagram screenshot
1/9
11.10.2023.
u 12:37

Netta Barzilai se sada javila na svojem Instagram profilu te oglasila o ratu u svojoj domovini. Netta stalno dijeli objave o tragedijama u Izraelu, a obožavateljima se obratila i na engleskom jeziku.

Izraelska pjevačica Netta Barzilai 2018. godine je nastupila na Euroviziji, a tada je odnijela i pobjedu sa svojom pjesmom 'Toy'. Mnogi su je zapamtili baš po toj pjesmi, ali i njezinim vokalnim mogućnostima. Naime, u pjesmi 'Toy' Netta je proizvodila različite zvukove, koje su neki povezali i s kokodakanjem.

Netta se sada javila na svojem Instagram profilu te oglasila o ratu u svojoj domovini. Netta stalno dijeli objave o tragedijama u Izraelu, a obožavateljima se obratila i na engleskom jeziku. - Bojim se otvoriti mobitel i vidjeti da sam izgubila još jednog prijatelja - napisala je pjevačica.

Podsjetimo, Netta je s 529 bodova odnijela pobjedu 2018. godine na Euroviziji. Netta je rođena 1993. godine u Hod HaSharonu, a kao djevojčica s obitelji je nekoliko godina živjela i u Nigeriji. Pjevačica je, piše The Sun, radila svakakve poslove dok se pokušavala probiti na glazbenu scenu, pa je tako konobarila i radila je u dječjem vrtiću. 

Netta je 2020. godine trebala nastupiti i u Hrvatskoj. I to na Dori, no taj nastup je otkazan zbog bolesti pjevačice. Naime, Netta je tada pokupila virozu. 

VEZANI ČLANCI

Osim toga, nakon pobjede na Euroviziji, Netta se susrela i s optužbama za plagijat. Naime, američka kompanija ''Universal Music Studios'' poslala je pismo pred tužbu kompozitorima pobjedničke pjesme Doronu Medalieju i Stavu Begeru. Tvrdili su da su kopirali pjesmu ''Seven Nation Army'' iz 2003., američke rock grupe The White Stripes' The Time of Israel'.

VIDEO Intervju s Aleksandrom Prijović nakon što je najavila peti koncert u zagrebačkoj Areni

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije