Neprepoznatljiv

Početkom 90-ih tinejdžerice su obožavale ovog glumca, a sada se sasvim promijenio

Foto: DPA/Pixsell
1/6
03.08.2019.
u 09:00

Glumac Edward Furlong proslavio se ulogom u 'Terminatoru', ali zbog nasilnog ponašanja i ovisnosti o drogama upropastio je karijeru.

Glumac Edward Furlong poznat je po ulozi u 'Terminatoru 2', ali poznat je i po problematičnom ponašanju.

Furlong koji je danas napunio 42 godine dugo  u više navrata je imao problema sa zakonom i nekoliko puta je bio na odvikavanju od droge, a uhićen je prije sedam godina i zbog obiteljskog nasilja. Tada ga je policiji prijavila njegova tadašnja djevojka jer ju je fizički napao. 

Furlong je na početku 90-ih, kada je startao s glumačkom karijerom bio idol tinejdžerica koje su bile lude za tada zgodnim glumce, a sada je samo sjena onog što je bio. Naime, Furlong se povukao iz javnosti, ali paparazzi ga tu i tamo uhvate na ulicama Los Angelesa i izgleda neprepoznatljivo. Udebljao se i nimalo ne mari za svoj izgled. Život ovog 42-godišnjeg glumca nije bio nimalo lagan.

Svog oca nikada nije upoznao, a kako se ni majka nije mogla o njemu brinuti njegov ujak i ujna preuzeli su ulogu skrbnika. Kada je dobio ulogu u 'Terminatoru' njegova majka je opet htjela preuzeti skrbništvo, što je rezultiralo dugotrajnim sudskim procesom između Edwardove majke i ujaka.  Kada se počeo baviti glumom o njemu se kao menadžerica brinula Jacquelin Domac s kojom se upustio u vezu kada je imao 15, a ona 28 godina.

Foto: Profimedia

Njihov ljubavni i poslovni odnos nije imao sretan kraj jer ga je optužila da ju je fizički zlostavljao. Furlong se 2006. godine vjenčao s Rachell Bellom i dobili su sina nekoliko mjeseci nakon vjenčanja. 

Zbog svog nasilnog ponašanja i ovisnosti o drogama nije imao puno poslovnih ponuda, ali sada bi se trebao pojaviti u filmu 'Terminator:Dark Fate'. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar munšajn
munšajn
11:26 03.08.2019.

Kako je nonšalantno navedeno da je on imao 15, a menadžerica 28 kad su "stupili u vezu"?! Pa ženska je sexualni predator u sexualnoj vezi s maloljetnom osobom! Da je ona muško, a on žensko sad bi na njoj visile one #me too i vrištale (s pravom).. ali licemjerke ništa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije