NOVA SEZONA

Počinje 'Ljubav je na selu', farmeri otkrili što očekuju: Uvijek me napadaju starije gospođe! Ja bih nešto mlađe

Foto: RTL
1/5
09.09.2024.
u 16:30

Jedan farmer posebno će iznenaditi pričljivošću koju na svom imanju nije pokazivao, a iako će za stolom vladati dobra i prijateljska atmosfera, brzi jezik i njegovo ponašanje mnogima će zasmetati

Večeras od 21.15 sati na RTL-u s emitiranjem počinje nova, 17. sezona omiljene 'Ljubav je na selu'. A prije nego što upoznaju dame koje su im pisale, farmeri će se okupiti, upoznati i porazgovarati s voditeljicom Anitom Martinović, koja im u škrinjici nosi pisma...Svoje uzbuđenje neće kriti; od idealne žene i očekivanja do seoskih poslova i prave kilaže, teme za razgovor samo će se nizati.

„Anita, ja ne idem doma bez žene! Do kraja, svi neka slušaju!“ svečano će objaviti jedan samouvjereni farmer. „Može ona napisati u pismo bilo što, ali kad se uživo upoznamo, onda se ocjenjuje“, neki su, pak, bili malo oprezniji. Farmeri će Aniti otkriti i što je najromantičnije što su učinili za neku damu, a priznat će joj da ih, nakon što su se predstavili u emisiji, svi pozdravljaju i zaustavljaju.„Uvijek me napadaju starije gospođe! Ja bih nešto mlađe“, pobunit će se ipak.

Jedan farmer posebno će iznenaditi pričljivošću koju na svom imanju nije pokazivao, a iako će za stolom vladati dobra i prijateljska atmosfera, brzi jezik i njegovo ponašanje mnogima će zasmetati pa će ga i javno prozvati: „Malo mi je zasmetalo... Prebahato je malo djelovao.“ Kako je izgledao susret farmera i Anite, što su joj otkrili i tko je, po mišljenju većine, malo pretjerao, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i 24 sata prije emitiranja na televiziji na platformi Voyo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije