VELIKA PROMJENA

Rijetki sada prepoznaju slavnog glumca: Izgubio je kilograme i zahvaljujući jednoj vještini postigao novi izgled

Frankfurt: Me?unarodni Motor Show, James Bond party
Foto: Fredrik von Erichsen/DPA
1/5
09.09.2024.
u 15:02

David Bautista drastično je promijenio svoj izgled i otkrio kako je izgubio 25 kilograma i ispričao kako je to postigao

Američki glumac i umirovljeni profesionalni hrvač David Bautista nedavno je pozirao na crvenom tepihu u Torontu na premijeri filma  "The Last Showgirl" i sve je iznenadio svojim izgledom. Nosio je crno odijelo i crnu majicu koja je imala dublji izrez te je otkrila i njegovu tetovažu na gornjem dijelu prsa.  Ovaj styling je upotpunio i ogrlicom od bisera, a nakon njegovog pojavljivanja na ovoj premijeri društvene mreže su se užarile jer su rijetki prepoznali glumca koji je izgubio dosta kilograma.  Bautista je gostujući u televizijskoj emisiji "Live with Kelly and Mark" ispričao kako je borilačka vještina jiu-jitsu zaslužna za njegov gubitak kilograma.

"To je način na koji gubim težinu", objasnio je Bautista (55) dok je pričao o ovoj borilačkoj vještini. U emisiji je gostovao kako bi promovirao svoju novu akcijsku komediju, a otkrio je i zbog kojeg filma je dobio na kilaži.   “Za "Knock at the Cabin" sam se jako udebljao i vaga je pokazala oko 136 kilograma. Bilo mi je baš teško skinuti kilograme i što god sam radio rezultati su bili minimalni. Dok sam u Budimpešti snimao drugi dio filma "Dina" poveo sam sa sobom trenera i svog prijatelja Jasona Manlyja. Iznenadit ćete se ali sve što smo mi radili bili su samo sati borbe.  I tako sam počeo skidati kilograme", ispričao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIFF (@tiff_net)

Nakon toga je neko vrijeme uzeo odmor od treniranja jiu-jitse i nedavno se opet vratio treninzima i sada gdje god da ide snimati sa sobom vodi svog trenera. "Smršavio sam oko 25 kilograma i sada se osjećam puno bolje", otkrio je.  Dodao je kako bez obzira što je mršavio nikako se nije mogao riješiti viška na trbuhu. Bautista je u emisiji rekao da se još uvijek ne osjeća kao da ima 55 godina.

“Psihički sam još uvijek, ne znam, u ranim 30-ima. Mislim da sam s 40 godina stvarno počeo biti u redu sam sa sobom i osjećati se ugodno sam sa sobom.”, ispričao je. Počevši od 2010. godine, Bautista je počeo jesti uglavnom biljnu, pesketarijansku prehranu, au bliskoj budućnosti planira potpuno postati vegan.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

JO
JohnM
16:10 09.09.2024.

Ajme meni, strašno. Izgleda kao da je obolio od nečeg ozbiljnog. :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije