kao da nema dovoljno problema

Pogledajte kako je Bieber pokušao zavesti tek razvedenu Adrianu Limu

justin bieber
Foto: Instagram
1/2
26.05.2014.
u 18:07

Iako Bieber nije Adrianin tip, mladi pjevač uspio se fotografirati s anđelicom Victoria's Secreta, a sliku je odmah objavio na svom Instagramu

Možda mu je tek 20, ali Justin Bieber puca visoko. Na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje se nalazi posljednjih dana, pjevač se udvarao tek razvedenoj manekenki i jednoj od najljepših žena svijeta, Adriani Limi.

Justin se ohrabrio, te je na jednom afterpartyju čitavu noć slijedio 32-godišnju Limu, koja je nedavno objavila kako se razvodi nakon pet godina braka.

Adriana se pridružila prijateljima na plesnom podiju, a Justin je cijelo vrijeme pokušavao plesati s lijepom manekenkom. Kada ju je pozvao da s njim krene dalje, Lima ga je odbila, a sve to zabilježeno je i na snimci.

Iako Bieber nije Adrianin tip, mladi pjevač uspio se fotografirati s anđelicom Victoria's Secreta, a sliku je odmah objavio na svom Instagramu.

>>Justin Bieber proveo subotu navečer s mladom Kylie Jenner

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije