Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno

Pogledajte kako se Ivana Marić transformira u Jacquesa!

tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/9
21.10.2015.
u 11:19

Nadam da ga neću iznevjeriti i da ću nastojati opravdati tu veličinu vokala, izjavila je Ivana dodajući kako je Jacques za nju najzahtjevnija uloga do sada

Prošlu nedjelju gledali smo je kao energičnu Pink, a ovoga puta Ivana Marić transformirat će se u pjevača Jacquesa Houdeka.

– Reakcija je da sam oduševljena apsolutno! Ja se nadam da ga neću iznevjeriti i da ću nastojati opravdati tu veličinu vokala – izjavila je Ivana dodajući kako je Jacques za nju najzahtjevnija uloga do sada. – Ima specifične pokrete koje ja osobno kod njega nisam prije primjećivala – primijetila je i rekla kako pjesmu "Stotinama godina'"koju će izvesti, najviše vježba u autu i napominje: – Za mene postoji radio Jacques! Kako god, i pred Ivanom i pred timom maskera, velik je zadatak, no Ivanu to niti malo ne plaši i samouvjereno dodaje: – Ja očekujem od sebe najviše. Ovo će biti najbolje!

Legendarnog bosanskohercegovačkog kantautora i šansonijera Kemala Montena imat će priliku utjeloviti Luka Bulić.

– Prva reakcija je bila veselje. Dosta težak zadatak odati čast takvom pjevaču. Privatno njegove pjesme obožavam. On je zapravo sve svojim glasom govorio – kazao je Luka koji će otpjevati njegovu pjesmu "Nije htjela".  – Ovo mi je odlično došlo kao neki oproštaj od njega – kazao je Luka koji će pjesmom dirnuti i publiku i natjecatelje, a posebno Maju Šuput koja neće moći suspregnuti suze.

Za razliku od Luke, koji će Kemalovom baladom zasigurno raznježiti srca gledatelja, Maja Posavec će ih svojom transformacijom u Gloriu Estefan rasplesati. – Radujem se, nekako sam opuštena! Znam da je zabavno, prpošno, plesno! – izjavila je Maja, a nastupit će s njezinom zaraznom plesnom pjesmom "Conga".

A nešto plesa i koreografije imat će njezina imenjakinja Maja Šuput kojoj će zadatak biti transformacija u Johna Travoltu s pjesmom "Greased Lightnin". – Spot je genijalan. Specifično se kreće, ali kreće se dobro! Užasno puno koreografije mi je Barberić zadao. Trebat će ući u lik i tijelo i to je to. Trebam biti samo užasno seksi, užasno napeta, nabrijana, nagelirana –  zaključila je Maja kojoj ples nikako nije stran, a definitivno će i sama uživati u transformaciji u Johna Travoltu, jer napominje – „Takvi frajeri su moji tipovi frajera!“

>>U četiri sata samu sebe mogu pretvoriti u bilo koga na svijetu

>>Saša Lozar pobijedio nakon spektakularne imitacije Annie Lennox

Komentara 2

BI
Black_Identity
16:17 21.10.2015.

nitko se nemoze tranformirati u jacquesa, cak ni transformer! :)

PU
Puflec
16:44 23.10.2015.

sve feminemke zajedno ne bi bile dovoljne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije