Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puno smijeha

Pogledajte kako su se zabavljali na snimanju 'Tko će ga znati'

rtl
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
27.06.2014.
u 16:51

U svoj toj zabavi Marijana i Ivan podijelili su novčane nagrade najboljim natjecateljima, a sve zahvaljujući kvizu "Tko će ga znati"

Marijana i Ivan se zabavljaju se snimajući drugu sezonu uličnog kviza "Tko će ga znati", čije se nove epizode upravo prikazuju na RTL Televiziji od ponedjeljka do petka u 19:15 sati. Splićani i Riječani pokazali su se itekako dobri domaćini voditeljskom dvojcu, koji se nisu prestajali smijati i zabavljati zajedno s novim kandidatima koji pomoću kviza žele popraviti kućni budžet, ali i slučajnim prolaznicima.

Marijana je u Rijeci svirala bubnjeve s uličnim glazbenikom, pjevala 'Pretty woman', te hitove Jinxa i Novih fosila, susrela se s mladićem istog prezimena (čak joj je i dao osobnu da se i sama uvjeri), s natjecateljima plesala rumbu i od njih pokušavala doznati što će kupiti od zarađenih novaca, dok je od iskusnih galebova tražila savjete o upucavanju i ljubavi, gospodina duge kose o njezi i preparatima za sjaj, a djedu Mešu provjeravala zna li imena svih svojih devetero unučadi. Simpatična voditeljica je od jednog sudionika kviza na poklon dobila knjižicu erotske poezije, dok joj je drugi, što iz poštovanja, a što zbog bojazni od ljubomorne bolje polovice, cijelo vrijeme govorio Vi.

Na riječkom sajmu Marijana je upoznala i papigu Feruccija, koji je imao priliku pomoći svojoj gazdarici da zadari dodatni novac točnim odgovorom na prvo pitanje. Naravno, bilo je tu i Riječana koji su Marijanu zamijelili s kolegicom Antonijom Blaće, neki su od nje i snimateljske ekipe bježali kao vrag od tajmana, a dvije je prijateljice čak uspijela razdvojiti, zbog čega se našalila da se osijeća kao Mojsije.

U svojoj potrazi za  zanimljivim kandidatima u Splitu, Ivan je upoznao ljude svih dobi i zanimanja, od studenata i umirovljenika, do pomoraca, prodavača i vozača kamiona. I dok su neki kandidati kviza bez problema komentirali, odnosno hvalili Ivanovu djevojku (Korana Gvozdić), on je pokušavao doznati jesu li Splićanke najljepše žene na svijetu, te koliko kandidati znaju stranih jezika.

Naravno, u svoj toj zabavi Marijana i Ivan podijelili su novčane nagrade najboljim natjecateljima, a sve zahvaljujući kvizu "Tko će ga znati".

>>Ivan Šarić na ispitivanje priveo klapu Cambi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije