s bivšim kolegicama

Pogledajte kako Victoria Beckham slavi rođendan

victoria beckham
Foto: Twitter
1/4
29.04.2014.
u 10:44

Posh Spice proslavila je 40. rođendan u društvu prijatelja i obitelji u Londonu. U Art Clubu okupila je svoje najbliže te proslavila sa stilom...

Posh Spice proslavila je 40. rođendan u društvu prijatelja i obitelji u Londonu. U Art Clubu okupila je svoje najbliže te proslavila sa stilom. Osim supruga te majke i oca, Victoriji su čestitale i bivše kolegice iz grupe Spice Girls.

– Mnogo zabave s Emmom i Mel C na proslavi prošle noći, napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala s Emmom Bunton, poznatijom kao Baby Spice. Uz fotografiju s bivšim kolegicama, tu je i ona na kojoj Posh puše u svjećice na rođendanskoj torti. – Hvala mojoj predivnoj obitelji i prijateljima što su učinili moj rođendan tako posebnim. Sve vas jako volim – zahvalila je Victoria svojim gostima.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

>>Victoria i David Beckham sobu kćerkice Harper ukrasili djelom od 600 tisuća funti

Komentara 1

Avatar Renaldo
Renaldo
07:51 01.05.2014.

Dođite vidjeti kako ja slavim ročkac,to je dernek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije