u dobru i zlu

Pogledajte koje će se domaće glumice pojaviti u novoj seriji Nove TV: 'Šok i velika kriza'

Foto: Nova TV
1/5
22.08.2024.
u 07:00

Uz Filipa Juričića koji fantastično utjelovljuje lik Veljka, u središtu ove napete drame nalaze se glumačke zvijezde Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac, koje svojim izvanrednim izvedbama unose život u likove Veljkovih supruga – Ivanu Oreb i Marinu Sriću. Njihove će priče, isprepletene kroz mrežu obmana, izazova i emotivnih lomova, zasigurno privući pozornost gledatelja.

Jesenski televizijski adut, nova dramska serija "U dobru i zlu", uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV i donosi napetu priču o ljubavi, lažima i izdaji koje će nepovratno oblikovati živote dviju žena – Ivane i Marine. Njihova sudbina drastično će se promijeniti kada tajna koju je Veljko skrivao 25 godina konačno ispliva na površinu, okrenuvši njihov svijet naglavačke.

Uz Filipa Juričića koji fantastično utjelovljuje lik Veljka, u središtu ove napete drame nalaze se glumačke zvijezde Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac, koje svojim izvanrednim izvedbama unose život u likove Veljkovih supruga – Ivanu Oreb i Marinu Sriću. Njihove će priče, isprepletene kroz mrežu obmana, izazova i emotivnih lomova, zasigurno privući pozornost gledatelja.

Iva Mihalić, glumica poznata po svojim dubokim i slojevitim ulogama, u seriji "U dobru i zlu" utjelovljuje Ivanu Oreb, uspješnu i naizgled nepokolebljivu psihoterapeutkinju specijaliziranu za bračne odnose. Ivana je žena koja drži sve konce u svojim rukama, stručnjakinja čiji se savjeti traže širom regije. Njezin prvi bestseler "Laži o ljubavi" postao je obavezna literatura u partnerskim odnosima, dok je njezina druga knjiga, "Udvoje bez dvojbi", također bila na putu da postane hit – sve dok nije izbila afera koja će promijeniti sve. No iza ove savršene fasade krije se žena koja je talac vlastitih standarda. Kada se njezin brak nađe u centru skandala, Ivana gubi sve što je mukom gradila – od profesionalnog ugleda do osobne sreće. Iva Mihalić donosi ovaj lik s nevjerojatnom suptilnošću, prikazujući Ivanu kao ženu koja je istovremeno jaka i ranjiva, kompleksna i intrigantna.

VEZANI ČLANCI:

"Meni zvuči nevjerojatno, ali život piše najnevjerojatnije scenarije. Mislim da se puno inspiracije može pronaći u stvarnom životu. Ivana je dosta kompleksan lik i to me zaintrigiralo. Imamo nekih sličnosti, a zapravo nemamo, pa mi je zanimljivo igrati lik suprotan meni," otkriva Iva Mihalić o svom pristupu ovoj ulozi.

Na suprotnoj strani ove dramatične priče nalazi se Mirna Medaković Stepinac u ulozi Marine Sriće. Marina je upoznala Veljka tijekom njegovog posjeta Bosni, a njezin samostalni duh nikada nije sumnjao u njegovu predanost poslu – sve dok se ne otkrije šokantna istina. Ona je žena koja se uvijek dočeka na noge, hrabra, pragmatična i spremna na sve kako bi zaštitila svoju obitelj. Kao vrhunska chefica koja podjednako briljira u domaćoj kuhinji i u pripremi vrhunskih delicija, Marina je navikla kontrolirati svoj svijet, no suočena s Veljkovim dvostrukim životom, morat će preispitati sve što je do sada znala. Unatoč početnoj želji za osvetom, Marina će donijeti odluku koja će iz temelja promijeniti njezin život, ali i živote svih oko nje.

 

1/71

"Marina je vedra, vesela, reći ću i opuštena. Žena koja je spremna i koja će se snaći kao mačka – gdje god da je baciš, ona će se sigurno dočekati na noge. Uz tu dramu ide i velika ljubav - i muža prema ženama i tih žena prema mužu, i ljubav prema djeci – općenito ljubav prema životu," opisuje svoj lik Mirna Medaković Stepinac.

"U dobru i zlu" nije samo priča o ljubavnom trokutu, već duboko istražuje kompleksne ljudske emocije koje izlaze na površinu u trenucima velike krize i šoka. Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac, uz izvanrednu glumačku postavu, donose nam seriju koja će pomaknuti granice ljubavi, povjerenja i moralnosti. Hoće li Ivana i Marina pronaći snagu da prebrode izdaju i krenu naprijed, ili će ih brutalna istina potpuno slomiti? Ova napeta dramska serija otkrit će nam uskoro na Novoj TV!

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije