Veliki koncert

Pogledajte tko je od poznatih uživao u Bajaginoj svirci na Šalati

Bajaga (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/17
08.06.2013.
u 22:20

Bajagu za Zagreb vežu lijepe uspomene, jer je upravo u hrvatskoj metropoli održao prvi koncert sa Instruktorima davne 1984. godine u kultnom klubu Kulušić.

Momčilo Bajagić Bajaga i njegov prateći bend Instruktori večeras su oduševili publiku na dugoočekivanom koncertu na zagrebačkoj Šalati.

Među poznatima koji su uživali na koncertu rock zvijezde bile su i Severina, Renata Sopek te Vanja Halilović.

Bajagu za Zagreb vežu lijepe uspomene, jer je upravo u hrvatskoj metropoli održao prvi koncert sa Instruktorima davne 1984. godine u kultnom klubu Kulušić. Na večerašnjem koncertu je predstavio svoj novi album \"Daljina, dim i prašina\", a ovo je bilo prvi puta da nastupa na Šalati.

>>Bajaga: Otac mi ništa nije branio, osim da budem pilot kao on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije